Merhaba ELAN touchpadımı tanıtmak için DSDT düzenleme rehberini uygulamaya çalışıyorum fakat bazı sorunlarım var. Linux kullanarak tabloları kopyalayıp macOS'a geçtim. sonra refs.txt metodu ile dosyalarımı söktüm. daha sonra DSDT.dsl dosyamı MaciASL ile açtığımda hiçbir yama yapmadan compile denemesi yaptım fakat aşağıdaki hataları alıyorum.
Ne denedim? :
- Biraz araştırma yaptım ve sökme işleminde -da komutunu çıkarınca sorunu çözenler olmuş bende işe yaramadı.
- Başka bir flash belleğe clover bootloader kurarak onunla tablo çıkarıp sökme denedim ve tabiki sonuç yine aynı.
Nerede yanlış yaptığımı anlayamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
(Bu arada konuyu açmadan önce defalarca sökme işlemini tekrarlayıp deneme yaptım ancak hep sonuç aynı)
Aldığım hatalar:
Ne denedim? :
- Biraz araştırma yaptım ve sökme işleminde -da komutunu çıkarınca sorunu çözenler olmuş bende işe yaramadı.
- Başka bir flash belleğe clover bootloader kurarak onunla tablo çıkarıp sökme denedim ve tabiki sonuç yine aynı.
Nerede yanlış yaptığımı anlayamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
(Bu arada konuyu açmadan önce defalarca sökme işlemini tekrarlayıp deneme yaptım ancak hep sonuç aynı)
Aldığım hatalar:
Ekli dosyalar
-
91.1 KB Görüntüleme: 208
- BootLoader
- BL: OpenCore
- Laptop Modeli
- Model : Lenovo Ideapad 300-15ISK 80Q7
- Anakart Modeli
- MB: V2GRTC 5B20K38221
- İşlemci Modeli
- CPU: Intel Core i7 6500U