Dual boot Mac Os Kurulumu Hataları

emreergen20

APPRENTICE
1 Nis 2018
9
0
1
27
Kaç kez config denedim kaç kez herşeyi baştan yaptım sildim baştan
gfx firmware tekrarlayan(retry) hata sayıyor.
en son safe mod da açtım açıldı kurdum masaüstü falan efi diskini görmüyor diğer imajı görüyor efi çıkmıyor clover yapcam yok.
ne yapacağım bana adım adım yardım edebiliecek yok mu
birde biosta tüm ayarları bulamadımyarısını buldum .
online olarak bana whatsapp tan falan yardım edebiliecek falan var mı?

Teşekkürler Hayırlı Günler

dangerous

PADAVAN
21 Ocak 2018
178
53
0
34
çalışmayan donanımlarının donanım kimliklerini paylaşırmısın . Usbsiz boot etmek için de terminali açıp diskutil list yazıp çıkan sonucu resim olarak yükleyebilirmisin

emreergen20

APPRENTICE
1 Nis 2018
9
0
1
27
acaba efi dei kurulum dosyalarında sadece laptop yazan klasörde intel 630 yazan config var onu denesem olur mu? baş birinin anlatımında burdan yapmış

USBSTOR\DiskLexar___USB_Flash_Drive_1100 yani bu şimdi şöyle imaj dosyasını flasha yazıyoruzya sonra 2 ye ayırlıyor biri efi diğeri HS13_OSXINFO_dekstop oluyor ya bu dosyalardan mac a gördiğimde efi görmüyor hatta başka 8 lik flashı bile görmedi hiç tık yok tek bu imaj doyası olan birim çıkıyor. ben şimdi bu hazır config lerden intel 630 olanını denicem bakalım

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
Config / Boot argümanlarına -disablegfxfirmware komutunu ekleyip dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet