Öncelikle merhaba.Eskiden açmış olduğum konulardan edindiğim bilgiler kadarıyla yeniden eğlencesine bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum.Bilgisayar özelliklerimi yazdım.Şimdi FW + Atheros40 patch lazım AR5B125 wifi kartı için.Bide Eğer macOSta Wifi Kartı çalışmazsa ethernet ile bağlana bilirmiyim? Dualboot için bilgisayarımda diskten 80gb yer ayırıcam macOS Kurulumu için.High Sierra Kurmayı planlıyorum.Eskiden High Sierra,Sierra,Catalina kurmuştum.Catalina da ses çalışıyordu.Ancak macOS 10.12 ve 10.13 sürümlerinde çalışmıyordu
Ses kartı,internet kartı,Klavye çalışmıyordu.O yüzden kurulumu geçemiyordum.Ama kurulumu sözleşmedeki yazıları kopyalayıp geçmiştim.Şimdi Klavyem var geçen yükleyip test etmiştim ve çalışmıştı. Bu sistem özellikleri için hangi macOS uygun görürsünüz.HDD var SSD geçemiyorum.
FW + Atheros40 patch 2023den kalma var.Mesajlardan bula bilirim.Ama Nereye yükleyeceğimi bilmiyorum
Ses kartı,internet kartı,Klavye çalışmıyordu.O yüzden kurulumu geçemiyordum.Ama kurulumu sözleşmedeki yazıları kopyalayıp geçmiştim.Şimdi Klavyem var geçen yükleyip test etmiştim ve çalışmıştı. Bu sistem özellikleri için hangi macOS uygun görürsünüz.HDD var SSD geçemiyorum.
FW + Atheros40 patch 2023den kalma var.Mesajlardan bula bilirim.Ama Nereye yükleyeceğimi bilmiyorum
- BootLoader
- Clover
- Laptop Modeli
- Packard Bell ENTV44HC
- Anakart Modeli
- Packard Bell VG50_HC_CR
- İşlemci Modeli
- Intel Core i3-2328m
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 3000 & Nvidia GT620M
- Ses Kartı Modeli
- Intel(R) Display Audio Driver & Realtek High Definition Audio