ÇÖZÜLDÜ EasyUEFI Yüzünden OpenCore açılmıyor.

Swoi

APPRENTICE
18 Şub 2021
27
5
21
Merhabalar önceki konulardan bakarsanız high sierra denemesi yapmıştım ve bana opencore ile BigSur tavsiye etmiştiniz. Önceden opencore denedikten sonra Win10 açılmamaya başlamıştı yani kendim BIOS'tan seçiyordum her seferinde. Windowstan EasyUEFI'yi kurup Opencore'u silmiştim ama kaç defa tekrardan flaşa yazsam da opencore başlatırken şu hatayı alıyorum:

The system found unauthorized changes on the firmware, operating system or UEFI drivers.
Press [N] to run to next boot device or enter directly to BIOS setup if there are no other boot devices installed
Go to BIOS setup>Advanced>Boot and change the current boot device into other secured boot devices.

Normalde önceden Opencore ekranı gelirdi (EasyUEFI'den silmeden önce) artık gelmiyor ekran ve bu hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca clover için EasyUEFI ile tanıtma yapılmış forumda ama opencore için yok. Şimdiden sağolun, hayırlı günler.

BootLoader
Opencore 0.7.9
Laptop Modeli
MacOS Monterey 12.3.1
Anakart Modeli
B450M- PRO M2 V2
İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 1600X
Grafik Kartı
MSI ARMOR RADEON RX 570 4GB OC
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8111
Disk ve RAM
8X2GB VENEGANCE DDR4 3000MHZ -- 256GB XPG M2 & 240GB SSD & 1TB HDD

yusufklncc

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
4 Ocak 2020
5,945
2,491
4,401
configde ve BIOS ta ayarlarınız doğruysa (secure boot kapalıysa) EasyUEFI ile şu yolu kullanarak giriş oluşturacaksınız. EFI/EFI/BOOT/BOOTx64.efi

BootLoader
OpenCore 0.8.5

Swoi

APPRENTICE
18 Şub 2021
27
5
21
Çok teşekkür ederim.

BootLoader
Opencore 0.7.9
Laptop Modeli
MacOS Monterey 12.3.1
Anakart Modeli
B450M- PRO M2 V2
İşlemci Modeli
AMD RYZEN 5 1600X
Grafik Kartı
MSI ARMOR RADEON RX 570 4GB OC
Ağ Aygıtları
Realtek RTL8111
Disk ve RAM
8X2GB VENEGANCE DDR4 3000MHZ -- 256GB XPG M2 & 240GB SSD & 1TB HDD
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler