Merhaba. Bu adresten High Sierra imajını indirdim. Denemeler sonucu kurmayı başardım. İnternet, ses gibi sorunları da hallettim. Kurulum zaten uefi seçtiğimde yapmıyordu. +++++++++_ gibi işaret gelip kalıyor yada reset atıyordu. Bende legacy kurulum yaptım. Şuan karşı karşıya olduğum soruna gelirsek ekran kartını 7mb görmekte. Harici bir ekran kartı takılı değil. Amd apu işlemcisine entegre edilen ekran kartı bu görevi üstlenmekte. Ürün adına baktığımda AMD Radeon R7 Graphics diyor. Epey bir araştırmada yaptım. Ancak pek bi sonuç elde edemedim.
Kurulum legacy olduğu için efi/clover gibi dosyada yok yanlış bilmiyorsam. Config.plist zaten bulamıyorum. İmajın içerisinde de config dosyasını bulamadım. Ama boot ederken config seçeneği mevcut.
Nasıl bir yol izlemeliyim tek sorun bu ekran kartı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulum legacy olduğu için efi/clover gibi dosyada yok yanlış bilmiyorsam. Config.plist zaten bulamıyorum. İmajın içerisinde de config dosyasını bulamadım. Ama boot ederken config seçeneği mevcut.
Nasıl bir yol izlemeliyim tek sorun bu ekran kartı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.