Nvidia gt210 ekran kartım ve intel pentium e5400 işlemcim var ve el capitan yükliyeceğim fakat yazıların geldiği ekrandan sonra apple logosu yerine ekran gidiyor bu vga bağlantısından mı kaynaklı?
Mağlesef sadece elimde VGA portu olan bir monitör bulunuyor ve DVI portu için kablom bulunmuyorDVI deneme şansınız yok mu? O kartla ilgili aynı sorunu yaşayanları okumuştum.
Black Screen ya da No Signal sorunu aşılabilse sistem zaten GT210'u tanımış demektir. Sonrasında Driver ihtiyacı olmaz. Ancak olmaz olmaz. Denenebilir.Ben GT 430'u VGA'dan VGA'ya driver olmadan kurmuştum diye hatırlıyorum. Clover'da Nvidia işaretli olması yetiyordu. Ama OpenCore'da nasıl olur bilmiyorum.
nv_disable=1 ile o sorun aşılıyor da ya sonrası?Black Screen ya da No Signal sorunu aşılabilse sistem zaten GT210'u tanımış demektir. Sonrasında Driver ihtiyacı olmaz. Ancak olmaz olmaz. Denenebilir.
Sistemin zaten tanıdığı bir karta extra sürücü mü yüklenecek?nv_disable=1 ile o sorun aşılıyor da ya sonrası?
Ben sustum hocam.Sistemin zaten tanıdığı bir karta extra sürücü mü yüklenecek?
İllahaki DVI mı kullanmam lazım HDMI kullansam olmazmıDP to VGA ya da DVI to VGA dönüştürücü sorunu çözebilir.
@strangerone Hocam arkadaş kurulumu nv_disable=1 ile yapsa, kurulumdan sonra Web driver'ı kursa olur mu?
Ben GT 430'u VGA'dan VGA'ya driver olmadan kurmuştum diye hatırlıyorum. Clover'da Nvidia işaretli olması yetiyordu. Ama OpenCore'da nasıl olur bilmiyorum.![]()
Nvidia Web Driver updates for El Capitan (UPDATE 07/11/2018)
hi people you can use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for El Capitan 10.11.6 Nvidia Web Driver - 346.03.15f16 --> build 15G22010 (thanks to BreBo) New! Nvidia Web Driver - 346.03.15f15 --> build 15G21013 (thanks to BreBo) Nvidia Web Driver - 346.03.1...www.insanelymac.com
o sorunu aşamıyor yosemite da denedim ama sonuç değişmedi her zaman sinyal kesiliyorBlack Screen ya da No Signal sorunu aşılabilse sistem zaten GT210'u tanımış demektir. Sonrasında Driver ihtiyacı olmaz. Ancak olmaz olmaz. Denenebilir.
Olmaz mı olur.İllahaki DVI mıkullanmam lazım HDMI kullansam olmazmı
Ben DP mi yazmışım? HDMI olmalıydı o.İllahaki DVI mı kullanmam lazım HDMI kullansam olmazmı
o sorunu aşamıyor yosemite da denedim ama sonuç değişmedi her zaman sinyal kesiliyor
İşlemci: İntel Pentium e5400Legacy kurulum mu yapıyorsunuz?
Sistem özelliklerini bir yazsanız tam olarak.
Anakart vs.
Evet legacy boot yapığım kesindir bu kadar yaşlı bir pc de UEFİ bulunmuyor mağlesef ve deneyeceğimClover EFI ekliyorum. Usb EFI bölüntüsüne Boot ve EFI klasörünü birlikte kopyalayıp yapıştırın ve kurulumu deneyin. (Cevap vermediniz ancak Legacy boot yaptığınızı var sayıyorum)
Usb EFI bölüntüsü böyle görünecek.Masaüstü EFI.zip
drive.google.com
Ekli dosyayı görüntüle 53090
O kadar yaşlı dediğiniz anakarttaki işlemcinin SSE4 desteği olsa neler olur nelerbu kadar yaşlı bir pc de
Kötü bir haberim var şimdide Debugger not configured. Hangling. De kaldı İLERLEMYOR.Clover EFI ekliyorum. Usb EFI bölüntüsüne Boot ve EFI klasörünü birlikte kopyalayıp yapıştırın ve kurulumu deneyin. (Cevap vermediniz ancak Legacy boot yaptığınızı var sayıyorum)
Usb EFI bölüntüsü böyle görünecek.Masaüstü EFI.zip
drive.google.com
Ekli dosyayı görüntüle 53090
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.