E Ege_mns58 APPRENTICE 4 Kas 2022 3 0 1 9 Kas 2022 #1 Arkadaşlar,Sistemime Uygun bir macOS Hackintosh ve uygun bir EFI Arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Sistemim: İ5 10300H Micron 8GB 3200MHz GTX 1650 UHD Graphics
Arkadaşlar,Sistemime Uygun bir macOS Hackintosh ve uygun bir EFI Arıyorum yardımcı olursanız sevinirim Sistemim: İ5 10300H Micron 8GB 3200MHz GTX 1650 UHD Graphics
kindo MASTER YODA MODERATOR DENEYİMLİ ÜYE 18 Eki 2020 8,217 3,758 4,401 25 Kas 2022 #2 Genel olarak harici grafik kartı dışında donanımınızın hackintosh için uyumlu olduğu söylenebilir. Fakat marka etkisinde bu donanımı hacklemeye kaltığınızda bazı sınırlamalar ile karşılaşabilirsiniz. Casper cihazların hackintosh için tam bir baş belası olduğunu forumdaki deneyimimizden hareketle söyleyebilirim. Daha çok markanın bios üzerinde uyguladığı sınırlamaların bu gibi sorunlara yol açtığını düşünüyorum. Bu cihaza hackintosh düşünmeden önce tam bios erişiminiz olduğundan emin olun. Başarılı bir kurulum içiin biraz uğraşmanız gerekebilir. [Rehber] OpenCore ile Adım Adım macOS Kurulumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu macOS Ventura Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu BootLoader OpenCore 0.9.7 Laptop Modeli Sonoma 14.0 Anakart Modeli Faxconn HM67M-S İşlemci Modeli CPU i5-2400 Grafik Kartı RX570 4GB Ses Kartı Modeli ALC662 Ağ Aygıtları RTL8111 Disk ve RAM 14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
Genel olarak harici grafik kartı dışında donanımınızın hackintosh için uyumlu olduğu söylenebilir. Fakat marka etkisinde bu donanımı hacklemeye kaltığınızda bazı sınırlamalar ile karşılaşabilirsiniz. Casper cihazların hackintosh için tam bir baş belası olduğunu forumdaki deneyimimizden hareketle söyleyebilirim. Daha çok markanın bios üzerinde uyguladığı sınırlamaların bu gibi sorunlara yol açtığını düşünüyorum. Bu cihaza hackintosh düşünmeden önce tam bios erişiminiz olduğundan emin olun. Başarılı bir kurulum içiin biraz uğraşmanız gerekebilir. [Rehber] OpenCore ile Adım Adım macOS Kurulumu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu macOS Ventura Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu