Laptoplarda 10. nesil üzeri işlemcilerin dahili grafikleri Mac uyumlu değildir. Harici grafik ise kullanılamaz ki zaten GTX1650 hiç bir Mac sürümü ile uyumlu da değildir.
Laptoplarda 10. nesil üzeri işlemcilerin dahili grafikleri Mac uyumlu değildir. Harici grafik ise kullanılamaz ki zaten GTX1650 hiç bir Mac sürümü ile uyumlu da değildir.
Anlatmak istediğim de o zaten. Tanımadığı bu iki modül zaten sizin masaüstüne gelmenizi engelleyecektir.
Bu işlemci için hazırlanmış örnek bir EFI bulamazsınız.
Yine de denemek isterseniz ekli sayfadaki uygulama ile Windows üzerinde EFI hazırlamak mümkün ancak uygulama da uyumsuz uyarısı verecektir. OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Anlatmak istediğim de o zaten. Tanımadığı bu iki modül zaten sizin masaüstüne gelmenizi engelleyecektir.
Bu işlemci için hazırlanmış örnek bir EFI bulamazsınız.
Yine de denemek isterseniz ekli sayfadaki uygulama ile Windows üzerinde EFI hazırlamak mümkün ancak uygulama da uyumsuz uyarısı verecektir. OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu
Benim hazırlayacağım EFI benim kullandığım Pc'ye uyumlu olur. İşinize yaramaz. Hangi sisteme kurulum yapacaksanız onun üzerinde çalışmanız gerekir.
Nasıl hazırlanacağı konusu yeterince açık sanırım. Ve en fazla 10 dakika alır.
Benim hazırlayacağım EFI benim kullandığım Pc'ye uyumlu olur. İşinize yaramaz. Hangi sisteme kurulum yapacaksanız onun üzerinde çalışmanız gerekir.
1. "Adamın işlemcisi" masaüstü uyumlu bir ekran kartı ve fake id ile kurulum yapılabilir. Bu yüzden destekliyor.
2. Sizde gördüğünüz gibi hem dahili hemde harici grafik uyumsuz.
3. Sizde Wifi ve ses uyumsuz
4. Ve en önemlisi kullandığınız SSD samsung PM981 Mac uyumlu değil. Bu diske kurulum yapılamaz.
Bu arada kullanılan sözcük hoş değil. Ne yazık ki neredeyse hiç bir donanımı uyumlu olmayan bu sisteme Mac kurulamaz.
Belki Mac görünümlü bir linux sürümü denenebilir ancak Mac olmaz.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.