FaceTime ile ilgili bir sorum var.

mertc15

APPRENTICE
17 Ara 2016
76
25
71
30
Isparta
Herkese merhaba. Laptop'uma Sierra 10.12.2 kurdum.Burada ki Hackintosh Cihazlarda iMessage Etkinleştirmek | osxinfo konuda gereken ayarları yaptım. Giriş yaptığımda "iMessage uygulamasını bu Mac aygıtında kullanmak için Apple Destek ile temasa geçin ve aşağıdaki kodu verin." yazısı çıkıyor aramaktan başka çare kalmıyor. Ancak Ipad kullanan babamın Apple ID ile sorunsuz bir şekilde FaceTime girişi yaptım, ayrıca Facetime dan aynı Apple ID yi aradım ve Ipad'le görüntülü konuşma gerçekleştirdim.
Konudaki ayarları yapmamış olsaydım yine çalışacak mıydı?
Yani bu yaptığım ayarlar sadece, Hackintosh etkinleştirmek için miydi? Ipade kendi Apple ID mi yazıp, Facetime etkinleştirir sem Apple destekle temasa geçin sorunundan kurtulabilir miyim? (Kredi kartı bilgilerini vs girmiştim kendi hesabıma)

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
iMessage olayı biraz uğraştırabilen bir süreç. Rehberde uyguladığın adımlar Hackintosh etkinleştirmek için değil. iMessage kullanabilmek için. Eğer Facetime kullanabiliyorsan, iMessage'ın çalışması gerekir. iMessage'ın aktive edildiğini kontrol etmek için başka bir Apple cihazına iMessage mesajı gönder. Eğer sorunsuz gidiyorsa etkinleşmiş demektir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

mertc15

APPRENTICE
17 Ara 2016
76
25
71
30
Isparta
Kendi Apple ID mi kullanamıyorum, hem FaceTime hem de iMessage için. Diğer Apple ID yi laptop'um da giriş yaptığımda hem, Facetime hem de İmessage çalıştığına göre Ipad'in de etkinleştirdiği için mi yoksa rehberde uyguladığım adımlar sayesinde mi çalışıyor? Sıfırdan ayarsız kursam gene çalışacak mıydı? Sonuçta kendi Apple ID mi çalıştıramadığım dan dolayı iPad de giriş yapıp denemeyi düşünüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Kendi apple IDmi kullanamıyorum hem FaceTime hem de iMessage için. Diğer apple IDyi laptopumda giriş yaptığımda hem facetime hem imessage çalıştığına göre Ipadinde etkinleştirdiği için mi yoksa rehberde uyguladığım adımlar sayesinde mi çalışıyor? Sıfırdan ayarsız kursam gene çalışacak mıydı? Sonuçta kendi apple idmi çalıştıramadığımdan dolayı iPadde giriş yapıp denemeyi düşünüyorum.
Sen o ayarları yapmasaydın iMessage etkinleştirmen mümkün olmayabilirdi. Rehberde ki adımlar senin hackintosh cihazının UUID'sini Apple Data bankasına sorunsuz kaydetmek için. Eğer başkasına ait bir AppleID ile Hackintosh cihazında iMessage sorunsuz kullanabiliyor, ama sana ait AppleID ile kullanamıyorsan sana verilen uyarı kodu ile Apple Destek arayabilirsin. Burada sadece cihazının bir Hackintosh olduğun söyleme. Ve cihazınla ilgili bilgiler sorarlarsa, şu anda cihazın başında olmadığını söyle. Ardından AppleID'ni etkinleştirebilirler.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: mertc15
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler