Merhabalar, 2, 3 gundur araya taraya heryeri tum forumlari alt ust ettim ama benim yasadigim problemin cozumunu bulamadim, gecen gun opcore simp ile bir efi olusturdum ve ventura kurulumu yaptim, wifi kartim native olarak venturada destekleniyor ve kexte ihtiyac duymuyor hersey okey, basta uyku sorunu oldu ve usbmap ile o problemi cozdum sorun bluetooth usb portunda olmasiymis, internal yapinca cozuldu, airdrop, handoff, import from phone, call, iMessage, ve cogu ozellik full bir sekilde calisiyor ama tek bir ozellik calismiyor, oda continuity camera, face time yada quick player actigimda ne kamera nede mikrofon devreye giriyor, her ne yaptiyasam cozumu olmadi ve en son merak edip usb ile bagladim ve kamera calisti fakat ondada su problem var, kamera geliyor stabil calisiyor ama usb ciktigi anda yada disconnect attigim anda telefondan o kamera restart atana dek birdaha gelmiyor ve siyah ekranda kaliyor, yapay zeka ile de arastirdim ve bana awdl ile alakali bi error oldugunu soyledi, console ile baktim ama yani oda bi cozume varamadi, telefonda wifi ile gecis yaparekn problem oldugunu ve telefonun kara listeye alindigini bundan dolayi tekrar restart atana dek baglantiyi yapmadigini soyledi, ek olarak plist i atacagim, bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum yada cozumlerini.
Ekli dosyalar
-
6.3 KB Görüntüleme: 13