Final Cut Pro X uygulamasında herhangi bir cinematic videoyu önizlemeye çalıştığımda ve tutup timeline üzerine bıraktığımda bilgisayar donuyor. Mouse hareket etmiyor, dinlediğim müzik kesiliyor. En fazla 10 saniye içerisinde bilgisayar kendine geliyor ve Final Cut Pro çökmeden devam edebiliyor.
Bununla ilgili araştırma yaptım, Uygulamalar\Final Cut Pro X uygulamasına sağ tıklayıp Bilgi Ver kısmında 'Prevent App Nap' seçeneğini işaretlemek gerekiyormuş (Technopat Sosyal).
Fakat macOS Sierra'dan mı kaynaklanıyor, yoksa Final Cut Pro X yeni sürümünde mi bu ayar yok bilemiyorum. Bilgi Ver kısmında sadece 'Kilitle' seçeneği var. 'Prevent App Nap' seçeneği yok.
CPU: G3258
GPU: GTX 750Ti
Motherboard: H81M-PLUS
macOS: Sierra 10.12.3
Bununla ilgili araştırma yaptım, Uygulamalar\Final Cut Pro X uygulamasına sağ tıklayıp Bilgi Ver kısmında 'Prevent App Nap' seçeneğini işaretlemek gerekiyormuş (Technopat Sosyal).
Fakat macOS Sierra'dan mı kaynaklanıyor, yoksa Final Cut Pro X yeni sürümünde mi bu ayar yok bilemiyorum. Bilgi Ver kısmında sadece 'Kilitle' seçeneği var. 'Prevent App Nap' seçeneği yok.
CPU: G3258
GPU: GTX 750Ti
Motherboard: H81M-PLUS
macOS: Sierra 10.12.3