şu an bilgisayar da flash bellek takılı değilken kendini boot etmiyor fakat flash bellek takılıyken otomatik olarak ben bişey yapmadan kendini boot ediyor ve bilgisayar açılıyor acaba sebebi nedir
@montezuma
@montezuma
Tam olarak hangi adımları uygulayarak CLover Boot Menüsüne girmeye çalışıyorsun? Yapman gereken USB takmak ve BIOS içinden USB diskini seçmek. Bu şekilde USB CLover Boot Menü ekranına gelebilirsinÖyle değil clover boot menu gelmeden sistem mac os u açmaya çalışıyor fakat bozduğum için açılmıyor ben clover boot menüye girmek istiyorum
@montezuma
Hallettim 0 dan kurdum gene pc yi bir sıkıntı yok fakat bir sorum olacakBIOS Boot ayarlarını UEFI & Legacy olarak ayarladıktan sonra BIOS boot seçeneklerinde iki farklı USB seçeneği göreceksin. Buradan UEFI olmayan seçeneği seçip boot etmeyi dene.
Ekleme: Windows EFI'si içine Clover dosyalarını atttın mı?
Donanım bilgilerini içeren yen bir konu açmalısın.Hallettim 0 dan kurdum gene pc yi bir sıkıntı yok fakat bir sorum olacak
Screenshot by Lightshot
bu ayarlar ne oluyor birde bende r9 380 msi ekran kartı var herhangi bir şekilde güncelleme yapıcakmıyım
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.