Fujitsu Lifebook U574 Hackintosh Uyumu

cuins

APPRENTICE
3 Haz 2018
5
1
21
40
Merhabalar. Ben Fujitsu Ultrabook Cihazıma macos kurmak istiyorum. Ancak mevcut ssd yi çıkartıp içine yeni ssd takarak bu işlemi yapmak istiyorum.Eski ssd yi taktığımda macos den kaynaklı açılışta bir sorun yaşar mıyım? Ana sdd de şirketin imajı var ona dokunmadan çıkarıp istediğimde diğer ssd yi takıp mac os kullanabilmek istiyorum.Bu mümkün müdür. Wifi ve ses çalışır mı? Ses kartı Realtek ALC283 (HD audio) . Birde ekran dokunmatik.Mac os da dokunmatik ekran çalışıyor mu. Hangi Kurulum yöntemini takip etmeliyim. Teşekkürler.

4 Ocak 2017
611
108
251
İstanbul
Fujitsu cihazların biosları ekran vermiyor. Usb takınca siyah bir ekran ile karşılaşırsınız. Bende de Fujitsu P772 var. Onca uğraşa rağmen siyah ekranı bir türlü geçemedim.

baris_karaer

MASTER JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Nis 2017
1,741
671
1,351
Ana sdd de şirketin imajı var ona dokunmadan çıkarıp istediğimde diğer ssd yi takıp mac os kullanabilmek istiyorum.Bu mümkün müdür
Mümkündür

Ben Fujitsu Ultrabook Cihazıma macos kurmak istiyorum
Sierra ile kurulumu deneyebilirsin

Wifi ve ses çalışır mı?
Ses çalışır wifi çalışmaz fakat wifi konusunu, ağ kartını uygun fiyatlarda değiştirerek çözebilirsin veya uyumlu USB mini wirelles adaptör ile çözebilirsin

Mac os da dokunmatik ekran çalışıyor mu
Malesef dokunmatik ekran çalışmaz. 3. Parti klavye & mouse kullanabilirsin

Hangi Kurulum yöntemini takip etmeliyim

BootLoader
OpenCore 0.8.6
Laptop Modeli
Lenovo Thinkpad L440
Anakart Modeli
Gigabyte P43-ES3G
İşlemci Modeli
Intel® Xeon™ X5450
Grafik Kartı