Hocam tam belli olmuyorsa yeniden çekebilirim, bu kext'i yükledikten sonra dün internette dolaşırken sistem kendini resetledi, ama daha sonra tekrar olmadı. Sistemi kapat diyorum, yeniden başlatıyor.Sistemi -v komutu ile başlat ve sistemi kapatmayı denediğinde aldığın görseli paylaş.
isr yaramadi ustadconfig/ ACPI / Fixes altından FixRTC ve FixS3D, Drop Tables altında da halt enabler işaretleyip dene.
Hocam o dediklerini tekrar eski haline cevirdim, acilmiyo resimdeki gibi bi hata veriyor...config/ ACPI / Fixes altından FixRTC ve FixS3D, Drop Tables altında da halt enabler işaretleyip dene.
Evet onlar mevcut Hocam dev kext modunu denedim olmadı yine, daha sonra windows üzerinden EFI'ye ulaştım, EFI'de nevarsa sildim sadece Apple klasörü kaldı, sonra USB ile açmayı denedim, verbose modda "CPU Haltet" yazdıktan sonra PC kapanıyor...Resimdeki hatayı bende dün aldım bende. Emin olmamakla şunları yapmıştım. EFI/CLOVER/drivers64UEFI dosyalarında OsxAptioFixDrv-64.efi ve OsxFatBinaryDrv-64.efi bulunuyor mu ? Sanırım ben bunları attıktan sonra ve Sierra kullandığım içinde , dev-kext-mode=1 komutunu da ekledikten sonra sorunum çözülmüştü.
Var hocam, kurulum yaptigim USB, Suanda sistemi yeniden kurdum, ama USB sorunu devam ediyor :/ o Generic adli kext'in sikintisiYanlış ayarlar yapmışsındır. Ek olarak USB içinde senin sistemini açılmasını sağlayacak kext dosyaları, config vs var mı?
OLabilir. Bunu aşağıdaki adresten indirip kendin kur ve kurumu sonrasında Rebuild Cache yapıp tekrar dene.Multibeast ile kurdum ondan olabilir mi?
Buyur hocamConfig dosyanı bir paylaş kontrol edelim.
Hocam denedim bi değişiklik olmadı maalesef, fakat internette bazı kullanıcılar, USB 3.1 için "XHCI_X99_Injector.kext" adlı bir kext kullandıklarını söylüyorlar fakat ben öyle bir kext bulamadım, info.plist'i var sadece. Mesela burada "Content" klasörü var sadece. kext'i bizmi oluşturacağız anlamadım vallahi.Config dosyanı Clover Configurator ile açıp ACPI / Fixes altındaki list of patches içindeni EHxx ile ilgili yamaları aktif et. Ek olarak fixUSB'de aktif olsun. Boot / Arügmanlar içinde -gux_defer_usb2 işaretleyip bir deneme yap.
USB 3.1 için "XHCI_X99_Injector.kext" adlı bir kext kullandıklarını söylüyorlar fakat ben öyle bir kext bulamadım,
Hocam sıfırdan kurulum yaptım, aynı sorun devam ediyor, başka bir rehberde bu sorunla ilgili "gux" ile başlayan bayrakları işaretleyin falan yazıyordu, tek tek denedim onlarda olmadı, "gux_normsi" ile tüm usbler gitti, işareti kaldırınca geri geldi, sonra bu kext'i kurulum yaptığım USB'nin içine attım sistemi onunla açtım, sonra sistemi kapat dedim, onda da aynısı oldu ve yeniden başlattı, yani bu kext zannedersem sorunludur. arz ederimO zaman aşağıdaki konuyu takip ederek temiz bir kurulum ile dene. Zira kurmuş olduğun bir kext, config düzenlemesi vs bu hataya neden olabilir.
[Başarılı Kurulum] Sierra⎪MSI X99A GAMING 7, Intel I7 5820K, GTX 970 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
<dict>
<key>Comment</key>
<string>Change 15 port limit to 24 in XHCI kext 10.13 PB1</string>
<key>Find</key>
<data>
g32MEA==
</data>
<key>Name</key>
<string>AppleUSBXHCIPCI</string>
<key>Replace</key>
<data>
g32MGw==