CPU Türü QuadCore Intel Core i7-7700, 4100 MHz (41 x 100)
Anakart Adı Gigabyte GA-B250M-D3H (2 PCI, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Anakart Çipseti Intel Union Point B250, Intel Kaby Lake-S
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon 500 Series (2 GB)
Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V (192.168.2.187)
USB1 denetleyici Intel Union Point PCH - USB 3.1 xHCI Host Controller
:::::
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC892 @ Intel Union Point PCH - High Definition Audio Controller (Audio, Voice, Speech)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 630 (1 GB)
acemilik benim ki ses kartını ve hd 630 intel ekran kartını tanıtamadım.ilk defa mac deniyorum.
2 ayrı disk var birinde win 10 kurulu ötekine mac kurmayı başardım ve tv den hdmi çıkışından görüntü aldım.cloverla usb olmadan başlatmayı hebüz beceremedim.deneme yanılma yapıyorum hala.işi kavradığımda temiz bir kurulum yapacağım yeniden o nedenle oynamaya devam ediyorum.
High Sierra 10.13.2 yi indirip deneyeceğim bir de.
forumla yeni tanıştım.teşekkür ederim yöneticilere
Acemiliğimi bağışlayın,yüklerken disk tanımama sorununu SATA-200-series-unsupported.kext diye bir dosyayı ekleyerek çözdüm.Siteden buldumsa bağışlasınadminler,çok yer karıştırıyorum anlamak için nereden aldığımı hatırlayamadım.Belirtilen kexti ekleyince diskler göründü sadece
Anakart Adı Gigabyte GA-B250M-D3H (2 PCI, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Anakart Çipseti Intel Union Point B250, Intel Kaby Lake-S
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon 500 Series (2 GB)
Ağ Bağdaştırıcısı Intel(R) Ethernet Connection (2) I219-V (192.168.2.187)
USB1 denetleyici Intel Union Point PCH - USB 3.1 xHCI Host Controller
:::::
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC892 @ Intel Union Point PCH - High Definition Audio Controller (Audio, Voice, Speech)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics 630 (1 GB)
acemilik benim ki ses kartını ve hd 630 intel ekran kartını tanıtamadım.ilk defa mac deniyorum.
2 ayrı disk var birinde win 10 kurulu ötekine mac kurmayı başardım ve tv den hdmi çıkışından görüntü aldım.cloverla usb olmadan başlatmayı hebüz beceremedim.deneme yanılma yapıyorum hala.işi kavradığımda temiz bir kurulum yapacağım yeniden o nedenle oynamaya devam ediyorum.
High Sierra 10.13.2 yi indirip deneyeceğim bir de.
forumla yeni tanıştım.teşekkür ederim yöneticilere
Acemiliğimi bağışlayın,yüklerken disk tanımama sorununu SATA-200-series-unsupported.kext diye bir dosyayı ekleyerek çözdüm.Siteden buldumsa bağışlasınadminler,çok yer karıştırıyorum anlamak için nereden aldığımı hatırlayamadım.Belirtilen kexti ekleyince diskler göründü sadece