Gigabyte GA-Z370-HD3 RX580 MacOS 10.14

çiçero

APPRENTICE
14 Haz 2018
82
45
21
46
sLbFASMtPlLQQpwRV8JKGXfTbD9APPmJ.png

Sistem Özellikleri

• Processor: Intel Core i5 8400
  • Graphics Card: Sapphire RX580 4 Gb
  • Mainboard: Gigabyte GA-Z370-HD3
  • RAM: 16 GB 2133 MHz DDR4
  • HDD: WD 500 GB Blue 7200RPM
  • SSD: Corsair MP500 NVME M.2 SSD
  • Wifi : Broadcom BCM94360 1750 Mbps 802.11ac

Ben App Store üzerinden orijinal Movaje sürümünü indirip USB diske yazdırdıktan sonra linkte vermiş olduğum EFI klasörünü kullandım. EFI klasörünü hazırlamak için yabancı formlardaki arkadaşlardan destek aldım sorunsuz kurulumu yaptım. Aynı model anakarta kurulum yapmak isteyen arkadaşlar mevcut EFI klasörü ile deneme yapabilir.

İndir EFI zip

Çalışan Donanımlar ve Uygulamalar:
Herşey Çalışıyor :)

sLbFASMtPlLQQpwRV8JKGXfTbD9APPmJ.jpeg

[sLbFASMtPlLQQpwRV8JKGXfTbD9APPmJ.jpeg

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,599
4,401
Yeni emülatör kararlı olmuş ki EFI içinde FakeSMC yerine bunu kullanmışlar. Bir bakalım o zaman.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

togan

APPRENTICE
16 Ara 2018
7
0
1
44
merhaba @çiçero bey,orjinal Mac Os Mojave imaj dosyasını nasıl elde edebilirim acaba sizin sisteminize yakın bir sistemim var. EFI Dosyanızı denemek istiyorum. birde tek hdd kuracağım hdd mi nasıl bir formatda kullanmalıyım güncellemeleri otomatik almam ve performans için Apfs mi HFS+ mı? GPT ? MBR ? ne olması gerekli. birde bios ayarlarınızı paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler.

çiçero

APPRENTICE
14 Haz 2018
82
45
21
46
merhaba @çiçero bey,orjinal Mac Os Mojave imaj dosyasını nasıl elde edebilirim acaba sizin sisteminize yakın bir sistemim var. EFI Dosyanızı denemek istiyorum. birde tek hdd kuracağım hdd mi nasıl bir formatda kullanmalıyım güncellemeleri otomatik almam ve performans için Apfs mi HFS+ mı? GPT ? MBR ? ne olması gerekli. birde bios ayarlarınızı paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler.
Merhaba Bios Ayarını aşağıdaki gibi değiştir
  1. Save & ExitLoad Optimized Defaults
  2. M.I.T. → Advanced Memory Settings Extreme Memory Profile(X.M.P.) : Profile1
  3. BIOS → Fast Boot : Disabled
  4. BIOS → LAN PXE Boot Option ROM : Disabled
  5. BIOS → Storage Boot Option Control : UEFI
  6. Peripherals → Trusted Computing → Security Device Support : Disabled
  7. Peripherals → Network Stack Configuration → Network Stack : Disabled
  8. Peripherals → USB Configuration → Legacy USB Support : Auto
  9. Peripherals → USB Configuration → XHCI Hand-off : Enabled
  10. Chipset → Vt-d : Disabled
  11. Chipset → Wake on LAN Enable : Disabled
  12. Chipset → IOAPIC 24-119 Entries : Enabled
Mojave imaj dosyasını macOS Mojave 10.14.2 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu burdan indirip benim konuda paylaşmış olduğum EFI ile bu imaj dosyasındaki EFI klasörünü değiştirip kurulum yapabilirsin. Tek HDD kullanacaksanız kurulum esnasında Apfs olarak formatlayabilirsiniz. Ben Apfs olarak kullanıyorum. Ben bütün güncellemeleri sorunsuz yapıyorum. Mac OS 10.14.2 ile birlikte USB 3.0 da sorun çıktı ama onuda halletim. Siz kurulumu yapın sorunsuz kurduktan sonra USB 3.0 ayarlarınıda yaparız.

• Like
Tepkiler: togan

togan

APPRENTICE
16 Ara 2018
7
0
1
44
İlgiliniz için teşekkürler işlemcim ile ilgili bir sorun yaşadım, yenisi geldiği vakit kurulumu 1 hafta içinde yapıp sizi bilgilendiririm.

çiçero

APPRENTICE
14 Haz 2018
82
45
21
46
Ekli dosyayı görüntüle 7536

Sistem Özellikleri

• Processor: Intel Core i5 8400
  • Graphics Card: Sapphire RX580 4 Gb
  • Mainboard: Gigabyte GA-Z370-HD3
  • RAM: 16 GB 2133 MHz DDR4
  • HDD: WD 500 GB Blue 7200RPM
  • SSD: Corsair MP500 NVME M.2 SSD
  • Wifi : Broadcom BCM94360 1750 Mbps 802.11ac

Ben App Store üzerinden orijinal Movaje sürümünü indirip USB diske yazdırdıktan sonra linkte vermiş olduğum EFI klasörünü kullandım. EFI klasörünü hazırlamak için yabancı formlardaki arkadaşlardan destek aldım sorunsuz kurulumu yaptım. Aynı model anakarta kurulum yapmak isteyen arkadaşlar mevcut EFI klasörü ile deneme yapabilir.

İndir EFI zip

Çalışan Donanımlar ve Uygulamalar:
Herşey Çalışıyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 7537
Ekli dosyayı görüntüle 7538
Ekli dosyayı görüntüle 7539
Ekli dosyayı görüntüle 7540
Ekli dosyayı görüntüle 7541
Ekli dosyayı görüntüle 7542
Ekli dosyayı görüntüle 7543
Ekli dosyayı görüntüle 7544
Ekli dosyayı görüntüle 7545
[Ekli dosyayı görüntüle 7546
Ekli dosyayı görüntüle 7547
Sistemi MacOS 10.14.2 güncelledim. Güncellemeden sonra USB 3.0 için yama yapmak gerekiyor ve başarılı şekilde yaptım. USB 3.0 sürücüleri sorunsuz çalışıyor. Daha önce Final Cut Pro X ve diğer video programlarında Hardware Encoding & HEVC sadece UHD 630 ile çalışıyordu. Güncellemden sonra bir kaç ayar ile artık RX 580 ile çalışıyor.

• Like
Tepkiler: togan ve montezuma

togan

APPRENTICE
16 Ara 2018
7
0
1
44
Sistemi MacOS 10.14.2 güncelledim. Güncellemeden sonra USB 3.0 için yama yapmak gerekiyor ve başarılı şekilde yaptım. USB 3.0 sürücüleri sorunsuz çalışıyor. Daha önce Final Cut Pro X ve diğer video programlarında Hardware Encoding & HEVC sadece UHD 630 ile çalışıyordu. Güncellemden sonra bir kaç ayar ile artık RX 580 ile çalışıyor.

Uzun bir iş koşturmacası, nişan telaşı derken ancak vakit bulup mojave 10.14.4 versiyonunu sizin verdiğiniz EFI klasörüyle başarılı kurulum gerçekleştirdim. sistemim şu an için usb bellekten başlatıyorum. Sistemim sorunsuzca çalışıyor fakat bu hardware decoding YES olayını UHD630 olarak gösterebildim, onu göstermediğim zamanlarda MacOs preview uygulamasından fotoğrafları açamadığımı farkettim.ve geçmiş forumdaki konulardan destek alarak tanıttım. harici ekran kartımı gösterebilmem için siz hangi aşamaları takip ettiniz acaba? yardım edebilir misiniz. Teşekkürler.

çiçero

APPRENTICE
14 Haz 2018
82
45
21
46
Uzun bir iş koşturmacası, nişan telaşı derken ancak vakit bulup mojave 10.14.4 versiyonunu sizin verdiğiniz EFI klasörüyle başarılı kurulum gerçekleştirdim. sistemim şu an için usb bellekten başlatıyorum. Sistemim sorunsuzca çalışıyor fakat bu hardware decoding YES olayını UHD630 olarak gösterebildim, onu göstermediğim zamanlarda MacOs preview uygulamasından fotoğrafları açamadığımı farkettim.ve geçmiş forumdaki konulardan destek alarak tanıttım. harici ekran kartımı gösterebilmem için siz hangi aşamaları takip ettiniz acaba? yardım edebilir misiniz. Teşekkürler.
Merhaba hayırlı olsun. 10.14.4 için ekte vermiş olduğum EFI klasörünü kullanırsanız daha iyi olur. Harici ekran kartı ve USB 3.0 girişleri sorunsuz çalışır.

İndir EFI zip

• Like
Tepkiler: togan

togan

APPRENTICE
16 Ara 2018
7
0
1
44
Merhaba hayırlı olsun. 10.14.4 için ekte vermiş olduğum EFI klasörünü kullanırsanız daha iyi olur. Harici ekran kartı ve USB 3.0 girişleri sorunsuz çalışır.

İndir EFI zip
Teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için. vermiş olduğunuz EFI dosyasını usb belleğimdekiyle yer değiştirerek sorunum düzelmiştir. Teşekkür ederim tekrardan. iyi akşamlar.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler