İ5 8600K - R9 380 4GB - 8GB 2133MHZSistem bilgilerini imzana ekle.
Dün denemiştim. L/E veya S/L/E FakeSMCler yüklemiştim. Manuel sildim. Ardından Rebuild cache yaptım. Attığınız FakeSMC kullanmaktayım zaten. Kexts içine atıp kullanıyorum. Ama GPU görmüyor...RehabMan'ın FakeSMC'sinin son sürümünü dene:
RehabMan-FakeSMC-2017-1017.zip
||| UYARI |||
Eğer önceki FakeSMC kextlerin L/E ya da S/L/E yolunda ise öncekileri silip yeni versiyonu yüklediğinde disk izinlerini onarma ve cache yenileme gerekir.
Clover/kexts/Other yolundaysa disk izinlerine ve cache yenilemeye gerek yok.
Emin olmak adına şuan değiştirdim. Evet Inject Kexts Yes olarak işaretli.Benim attığımı mı kullanıyorsun ? Kext'lerin isimlerini değiştirmediysen benim attığımı kullanmıyorsun demektir. Zira benim sana gönderdiğim linkteki kextlerin isimleri farklı.
Clover/kexts/other yolunda gayet güzel çalışıyor kextler.
Clover Configurator ile config.plist'ini aç System Parameters>Inject Kexts "Yes" olarak ayarlı mı bir kontrol et.
Benim tek istediğim CPU & GPU Sıcaklık kontrol ve fanların çalışması. Başka hiçbirşey istemiyorum. İkisindede illa bir hata oluyor.Bunu kullanman için indirdiğin paketteki FakeSMC kext ve yine aynı klasör içindeki uygulamasını kullanmalısın. aksi takdirde çalışmaz.
taluyka adlı kullanıcı da yardımcı olmak için elinden geleni yaptı. Sağolsun. Rehabman FakeSMC kexts içindekileri kullanıyorum. HWmonitor sildim klasör içindekini kullanıyorum. Sistem ve Kütüphane içinde en ufak FakeSMC ile alakalı bir şey yok. Herşey düzgün.Cevabım yukarıda; İndirdiğin paketteki sürücü ve uygulamaları kullanmalısın. REhabman FakeSMC ve HWM şu an kullandığın ile uyumlu değil.
Yazdıklarıma dikkat etmiyorsun sanırım. Bu kaynaktaki HW monitörü kullanıyorsan; HWSensors3 download | SourceForge.netRehabman FakeSMC kexts içindekileri kullanıyorum.
Ben her ikisini de kullandim. Ikisinde de sorun var. Evet neyi indirdiysem o appi kullaniyorum. Dediginiz her seyin farkindayim fakat gpu gozukmuyor. Ben de diyorum ki eger tum dediklerim dogruysa baska me sebep olabilir?Yazdıklarıma dikkat etmiyorsun sanırım. Bu kaynaktaki HW monitörü kullanıyorsan; HWSensors3 download | SourceForge.net
Bunun içinde paylaşılan FakeSMC.kext ve HWmonitör app kullanmalısın. Zira bu paket içindeki dosyalar rehabman fakeSMC ile uyumlu değil. Dolayısıyla bir sonuç alacaksan da bu şekilde alamazsın.
Test ediyorum..Yeni sürüm güncellemesi gelmiş.
HWSensors-3_r111.pkg.zip
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.