H61M-PRO İ3 3210 Harici ekran kartı yok kurulumumda hangi kextleri silmeliyim ve Mac kaçı kullanmalıyım. Hatta config dosyasınada ayrı bir ayar yapmam gerekiyormu. Şimdiden teşekkürler
Ne hata alıyorsun, kurulumu denedin mi?nDaha kurulumu denemeden hangi kextleri silmek ne demek? İlk olarak sorman gereken "sistemim uyumlu mu" olmalı. Ki değil. HD 2500 grafik hızlandırma desteği yok. Bununla bir kere High Sierra denemen yanlış.
İlk defa deneme yaptığım icin biraz acemiyim bugüne kadar hep windowsla yetinen bi insan olarak dual boot yapmak istedim
Sizin paylaştıgınız 10.9.5 mavercik ile Youtubedan izlediğim bir videonun yönergelerine uyarak hareket ettim. Daha başlangıçta takıldım. Yardım Lütfen. @KemalALKIN
Harici nvidia gt 7xx gibi bir ekran kartı olmadan mavericks de dahil grafik aktive olmayacaktır. Ben o sistemin benzerini kullandım ama harici bir giriş seviyesi ekran kartı ile . Önce ekran kartı satın almanız lazım. Yoksa grafik akıcı olmaz işinizi görmez. HD2xxx serisi uyumlu değil tam.
Bir kaç high sierra denememden sonra sizinde dediğiniz gibi kurulum maalesef olmadı. Bende El capitan amcanın yolunu tuttum ki ilk denememde başarılı oldum. Gt 420 ekran kartını 1 gb görüyor olsada benim için kafi. Asıl 2 tane sorunum var sistem USB olmadan açılmamakla beraber rehberde vermiş olduğunuz direktifleri yerine getirdim. Multibeast hata verdiğinden dolayı Clover bootloader uefi olarak kurulum yapıyorum ama yinede başlangıcta usb siz çalışmıyor. Diğer sorunum ise Ses kartını yükleyememiş olmam. Bu konudada bir kaç denemem oldu. HDA ve ALC uzantılı kext denedim ama nafile.
Bir kaç high sierra denememden sonra sizinde dediğiniz gibi kurulum maalesef olmadı. Bende El capitan amcanın yolunu tuttum ki ilk denememde başarılı oldum. Gt 420 ekran kartını 1 gb görüyor olsada benim için kafi. Asıl 2 tane sorunum var sistem USB olmadan açılmamakla beraber rehberde vermiş olduğunuz direktifleri yerine getirdim. Multibeast hata verdiğinden dolayı Clover bootloader uefi olarak kurulum yapıyorum ama yinede başlangıcta usb siz çalışmıyor. Diğer sorunum ise Ses kartını yükleyememiş olmam. Bu konudada bir kaç denemem oldu. HDA ve ALC uzantılı kext denedim ama nafile.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.