Merhabalar
Zaten denemiş olduğumdan sormam belki saçma olacak ama sorunu çözemediğimden sorucam.
Sistemimiz için seçmemiz gereken Platform ID ve Spoof Video Device ID daha önce kullandığımız yöntemdeki değerlerle aynı mı olmalı, yoksa değişiklik olma ihtimali var mı?
Yani benim örneğim için eski yöntemdeki değerlerim:
Ki yapmış olduğum bu da dahil birçok denemem de maalesef 7mb dan kurtulamadım. lilucpu=8 boot arg ile Broadwell seçeceğinden de birkaç denemem oldu.
Config e sadece Hackintool çıktısını eklediğimde 1. resimdeki kernel ekran tek son oluyor.
SMBIOS da trust seçeneği seçili olarak ve altında da memory değerleri girildiğinde 2. ve 3. resimdeki şekilde kalıyor boot.
Denediğim config lerin 1 örneği ekte yer alıyor.
Sistem bilgileri:
Zaten denemiş olduğumdan sormam belki saçma olacak ama sorunu çözemediğimden sorucam.
Sistemimiz için seçmemiz gereken Platform ID ve Spoof Video Device ID daha önce kullandığımız yöntemdeki değerlerle aynı mı olmalı, yoksa değişiklik olma ihtimali var mı?
Yani benim örneğim için eski yöntemdeki değerlerim:
- ig-platform-id: 0x0a260006
- IntelGFX: 0x04128086 şeklindeydi ve sorunsuz olarak igpu tanınmaktaydı.
- Platform ID: 0x06A26006
- Spoof Video Device ID:0x0412: Intel HD Graphics 4600
Ki yapmış olduğum bu da dahil birçok denemem de maalesef 7mb dan kurtulamadım. lilucpu=8 boot arg ile Broadwell seçeceğinden de birkaç denemem oldu.
Config e sadece Hackintool çıktısını eklediğimde 1. resimdeki kernel ekran tek son oluyor.
SMBIOS da trust seçeneği seçili olarak ve altında da memory değerleri girildiğinde 2. ve 3. resimdeki şekilde kalıyor boot.
Denediğim config lerin 1 örneği ekte yer alıyor.
Sistem bilgileri:
- Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU @ 2.40GHz
- macOS Catalina Version 10.15.5 (Build 19F96)
- Şuan için seçilen SMBIOS: Hackintool un gösterdiği bir smbios varsa o seçildi. Yoksa MacBookPro11,1 değeri seçildi.
Ekli dosyalar
-
8.1 KB Görüntüleme: 338
-
78.9 KB Görüntüleme: 412
-
84.7 KB Görüntüleme: 320
-
891.6 KB Görüntüleme: 331
-
483.3 KB Görüntüleme: 303
-