Hackintosh Catalina disk1s1: I/O Error

whycat

APPRENTICE
1 Tem 2023
37
8
21
Merhabalar ben önceden aynı bilgisayara Monterey kurmuştum başarıyla ufak tefek sıkıntılar dışında bir problem yoktu. Daha sonra aynı şekilde Windowsun yanına Catalina kurmaya karar verdim monterey için kullandığım configi kullandım iyi güzel kurulum yaptım ama kurulumdan sonra boot ederken hata alıyorum aşağıya koyucağım görseli yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri:
İntel core i7 6660u
8gb ram
intel iris graphics 540
500gb hdd windows dualboot
WhatsApp Görsel 2025-03-03 saat 14.44.33_991994fe.jpg

Sorun disk bölümlenme şeklindeymiş sorun çözüldü.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,214
3,747
4,401
Bir kaç hata iç içe duruyor. EC aml dosyasını ACPI kısmında iki kez kullanıyorsun. Ekran kartı yama kısımındaki değer anlaşılmıyor. Uefı altında hem hfsplus hem hfslegacyplus efi kullanıyorsun. boot-args içerisinde -no_compat_check niye kullanıyorsun?

Ektekiyle dene bakalım nasıl bir sonuç verecek.

Olmazsa bu aracı kullanarak windows ortmaında sistemine has düzgün bir EFI oluştur.
OpCore Simplify - Basitleştirilmiş OpenCore EFI Oluşturucu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

Ekli dosyalar

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli