Merhaba arkadaşlar. Hackintosh harici özel uğraşlarımız varmı? Yani Doğa, Spor, Kitap vb.
Sistem bilgilerini payşasırsan yardımcı oluruz.Şanlıurfa dan Abdulcelil, ilahi / Ezgi sanatçılığı yapmaya çalışıyorum,
ücretli öğretmenlikten kalan zamanlarımda kişisel stüdyomda vakit geçirmeye çalışıyorum.
Motu hybrid ultralite mk3 ses kartı, Jz J1 mikrofon ve Cubase kayıt mix yazılımı kullanıyorum.
Sizlerle tanışmak memnuniyet verici, güzel oldu benim için ama osx ile henüz ne tanıştık nede barıştıksayenizde bununda üstesinden geliriz inşallah.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hackintosh yada gerçek Mac farketmez: Anakart üstündeki yerleşik Ses yongası profesyonel kullanım için yeterli olmaz. Bunun için her zaman harici profesyonel ses kartları ve birimleri tercih edilir. Burada önemli olan donanımın yeterliliği. Zira bir müzik dosyasını düzenlerken çoğu zaman uygulama içinde yüzlere varan kanal açılması gerekir. Ve bunların renderlenmesi için de işlemci, RAM'İn iyi olması gerekir. Dolayısıyla iyi bir donanıma sahip Hackintosh sisteme, uyumlu bir Ses kartı ve PCI Firewire ile sorunsuz studio deneyimi yaşarsın. Ve bir çok studio birimi uyumlıu firewire üzerinden Hackintosh üzerinden çalışmakta. Bununla ilgili olarak uyumlu donanım rehberini technopat'ta paylaşmıştım.Sonunda muhabbet edebileceğimiz bir yer oluştu =)
Konsol oyunculuğu, türkçe rap müzik "hobi olarak kayıt vs" Bu sıralar varsa yoksa osxinfo =)
@montezuma Şaşırdım gerçekten.
Peki hocam bu sistemler ile güzel kayıtlar alabilir miyiz önerebilieceğin bir program var mı ?
Elimde idare edecek bir kayıt sistemim var B1 ve yine behringer mixer var.
Seni nerede yakalarsam soru soruyorum hehe
Radyonun link ini verebilir misin burdan.
@dj sms Selamlar, kendin müzik vs yapıyor musun ?
Çok güzel bir müzik. Bazı sesler ve sözler notaları ve enstrümanları kirletiyor, bunun için ağırlık dinlediğim tarz.Bende zamanında bir ara yaptığım bir işi paylaşayım. Fırsat bulursam DJ Setlerimi de paylaşacağım.
Açık öğretim finallerimiz vardı o yüzden Urfa merkeze geldik daha dönmedik doner dönmez studyoya geçip hata bilgilerini paylaşırım.Sistem bilgilerini payşasırsan yardımcı oluruz.![]()
Hocam şaşırttınızHa! Meslektaş! Daha önce bazı yazılarımda belirttim. İşim DJ'lik ve müzik danışmanlığı ve kendime ait internet radyosu. Arada işlerimizi paylaşalım o zaman buradan.![]()
Orada yaptıklarımın devamını burada üretmeye devam ediyorum.Tecnopat'ta çok fazla bilgi üretmişsin, onları buraya taşımayı düşünüyor musun ?
Think Diffrent.Hocam şaşırttınızben sizi büyük ihtimal mühendistir diye düşünmüştüm
![]()
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.