Hackintosh High Sierra Güncelleme Yapılmalı Mı?

29 Kas 2017
244
58
301
Merhaba, az önce appstore'de hackintosh high sierra için 10.13.5 güncellemesi gelmiş. 1.5 GB kadar. Güncelliyorum şuan, performans falan diyor fakat kafama şu takıldı. Ben apple telefonumda güncelleme yapmıyorum performans düşmemesi için. Bilgisayarım amd radeon r7 240 ekran kartına sahip. Pek bilgim olmadığı için soruyorum komik bir izlenim oluştuysa özür dilerim fakat, güncelleme bilgisayarın performans düşüşüne sebep olur mu? telefondaki gibi düşük sürümde kalmak iyi midir?

Anakart Modeli
H81M-K
İşlemci Modeli
i7 4790
Grafik Kartı
HD 7850
Disk ve RAM
120GB SSD 8DB RAM 1600Mhz

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,798
7,585
4,401
Genel olarak bir macOS sürümü içindeki güncellemelerde performans sorunu olmaz. Elbette burada senin donanımınında iyi olması önemli. Ancak yeni bir macOS çıktığında (Mojave gib), bu yeni OS daha fazla güç ve performans ister. Ara güncellemelerde dikkat etmen gereken ise;
Yamalı bir sistem kexti kullanıyorsan bu sıfırlanır ve yeniden kurmak zorundasın.
Windows yanında oluşturduğun bölüntüye kurulum yaptıysan güncelleme de hata alma olasılığın var.
Eğer herşey sorunsuz çalışıyorsa güncelleme yapmak zorunda değilsin. GÜncelleme bildirimlerini almamak için ise Sistem Ayarları / App Store içinden güncelleme uyarılarını kapatabilirsin.
Screen Shot 2018-06-07 at 11.04.31.png

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
  • Like
Tepkiler: zulkarneeyn
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler