Asus K555UQ, i5-6200U, İntel HD 520, Full HD,
Bilgisayarımı uzun süredir başarılı bir şekilde High Siera yüklü bir şekilde kullanıyordum. Geçenlerde batarya için DSDT ayarlarını yeniden yapmak istedim. Asus ASUS-G75vw patch ini uyguladım ve Acpibattary.kext dosyasını Efi/Clover/kexts/other klasörüne kopyaladım. DSDT dosyasını Acpi/Patched klasörüne kopyaladım. Config dosyam zaten kullandığım dosya olduğu için ayarları yapılmış şekilde idi.
Bilgisayarı yeniden başlattım, sistem açılması esnasında yazılar akarken birden bilgisayarın elektriği kesildi ve bilgisayar bir daha açılmadı.
Ayrıca daha önceden Config dosyasında Acpi bölümünde hybernationfix şeklinde bir ayar vardı onuda işaretlemiştim.
Acaba bu ayarlar böyle bir sonuca sebep olabilir mi.
İçerden bir şeyleri mi yaktık. Yoksa benim bilgisayar miadını mı doldurdu. Anlayamadım.
Bu arada bilgisayarı da Asus Türkiye’ye gönderdim, bakalım ne diyecekler.
Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilgisayarımı uzun süredir başarılı bir şekilde High Siera yüklü bir şekilde kullanıyordum. Geçenlerde batarya için DSDT ayarlarını yeniden yapmak istedim. Asus ASUS-G75vw patch ini uyguladım ve Acpibattary.kext dosyasını Efi/Clover/kexts/other klasörüne kopyaladım. DSDT dosyasını Acpi/Patched klasörüne kopyaladım. Config dosyam zaten kullandığım dosya olduğu için ayarları yapılmış şekilde idi.
Bilgisayarı yeniden başlattım, sistem açılması esnasında yazılar akarken birden bilgisayarın elektriği kesildi ve bilgisayar bir daha açılmadı.
Ayrıca daha önceden Config dosyasında Acpi bölümünde hybernationfix şeklinde bir ayar vardı onuda işaretlemiştim.
Acaba bu ayarlar böyle bir sonuca sebep olabilir mi.
İçerden bir şeyleri mi yaktık. Yoksa benim bilgisayar miadını mı doldurdu. Anlayamadım.
Bu arada bilgisayarı da Asus Türkiye’ye gönderdim, bakalım ne diyecekler.
Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- BootLoader
- OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
- Laptop Modeli
- Asus VivoBook x571li-bq377
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-10870H
- Grafik Kartı
- Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
- Ses Kartı Modeli
- Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
- Ağ Aygıtları
- Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
- Disk ve RAM
- Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz