Şu an sistemimde Sierra ve Windows 10 kurulmuş vaziyete. Bunun üzerine pardusu da kurayım dedim ancak boot ekranına pardus seçimi gelmiyor. Pardusu da eklemek için ne yapmalıyım.
Gui içindeki linuxu işaretleyip kaydettim. Yeniden başlattığımda windows, Mac OS ve diğer hdd leri gösteren simgelerin yok olduğunu sadece alttaki ayarlar seçenekler about gibi kısımların kaldığını gördüm. Clover bootloaderi yeniden kurrup denedim sonuç yine aynı.
Dediğim gibi pardus sürümü ile ilgili bir bilgim yok. BIOS ayarlarında bir girişlerini kontrol et. Ben gui içinden linux seçeneğindeki devre dışı bırakıp dene.
Dediğim gibi pardus sürümü ile ilgili bir bilgim yok. BIOS ayarlarında bir girişlerini kontrol et. Ben gui içinden linux seçeneğindeki devre dışı bırakıp dene.
Tavsiye ettiğiniz rehberde gui kısmında linuxu da işaretlemeyi öneriyordu. Ona istinaden işaret koymuştum. Bu beni epey uğraştırdı, gui de çok değişik varyasyonlar denedim ama sonuçta değidi. Linuxun işaretlenmesine gerek kalmıyormuş. Gui de sadece custom iconsu işaretlemek yetti.İlginize teşekkür ederim.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.