Merhabalar,
Sistemim
High Sierra kurulu sistemde wifi dahil herşeyim çalışıyor hiç bir sorun yok. (HS mecburen ekran kartı yüzünden kurulu yoksa üst sürüm kurmak isterdim elbet)
Sorunum şu aslında sorun değilde işte neyse artık
Wifi Asus dongle kullanıyorum n-10 bilmem ney nano olandan. b/g/n kullandığından wifi yavaş kalıyor 50mbps olan neti 20 zor görüyor evde iMac te var onda 5ghz dahili wifi var ve 50mbps sonuna kadar kullanıyor, üstelik stabil. Bana sistemime uygun wifi dongle usb v.s. 5ghz tavsiye edebilirmisiniz ben hs uyumlu bulamadım tp link archer lar var U2 galiba ama onlarda HS için driver yok. Eğer mümkünse tavsiyenizi satın alacağım linkle beraber yazarmısınız çok teşekkürler şimdiden.
Ayrıca HS için deneyimlerim: Başta biraz kasıyor gibi oldu ama zamanla stabil olmaya başladı ya da ben alıştım
lakin stabil artık icloud v.s. herşey çalışıyor itunesteki müziklerim herşey çalışmakta battle.net üzerinden Diablo 3 indirdim oynadım windowstan daha stabil ve iyi performans verdi. İşlemciye yük binince fan aşırı çalışıyor sanırım bunun için i7 alsam sorun kalmayacak i3 yetersiz kalıyor bu sistemde (i3 zamanında sadece oyun oynamayı planladığımdan aldım fazla işlem gerekmeyecek diye) bu sistemde yazılım yapacağımdan ve birçok programı aynı anda çalıştıracağımdan işlemci yetersiz diye düşündüm. Yanlışsam da yönlendirirseniz memnun olurum. Biliyorum konu wifi ama yinede paylaşmak istedim.
Teşekkürler.
Sistemim
- MSI H270 Anakart
- MSI GTX 1050 2GB
- Core i3 (7.Nesil)
- Corseir V. 8 GB DDR4
- Samsung 870 M.2 SSD 240 GB
High Sierra kurulu sistemde wifi dahil herşeyim çalışıyor hiç bir sorun yok. (HS mecburen ekran kartı yüzünden kurulu yoksa üst sürüm kurmak isterdim elbet)
Sorunum şu aslında sorun değilde işte neyse artık
Ayrıca HS için deneyimlerim: Başta biraz kasıyor gibi oldu ama zamanla stabil olmaya başladı ya da ben alıştım
Teşekkürler.