Asus N10 pek tavsiye etmiyorum. Bende kullanıyorum ama 5GHz ağ bağlantılarını desteklemiyor. AC53 tavsiye ederim alacak olursan, çünkü daha fazla özelliği var ve 5GHz ağda daha hızlı internete bağlanırsın, ben 2.4GHz ve 5GHz bir internet kullanıyorum Mac'te 2.4GHz, Windows'ta 5GHz üzerinden bağlanıyorum. Mac'te internetim çok yavaş oluyor, en fazla 8Mbps görüyor ama Windows'ta 25Mbps görüyor. Böyle bir sorunu yaşamak istemiyorsan dediğim gibi ya AC53 al ya da USB portunu işgal etmemek için Wi-Fi Kartı al. Whitelist olayının bilgisayarında olmayacağını düşünüyorum, bildiğim kadarıyla oyun bilgisayarlarında Whitelist yok. Ama benim gibi normal bilgisayar alırsan çoğunda oluyor ve bu lanet olası şey yüzünden hiçbir şey değiştiremiyorum. RAM dahil değişmiyor. Ya Unlock BIOS yapmam lazım ya da böyle idare etmem lazım.
Sen yine de Wi-Fi Kartını değiştir, laptopun altındaki kapakçığı söktüğünde hemen karşına çıkacaktır orası.
Eğer ki sökme ve garanti korkun varsa bu videoyu izle. Orada göreceksin, adam tek bir kapağı kaldırdığında Wi-Fi kartı gözüküyor. Video'nun 2:27 itibariyle dikkatli izle.