Kesinlikle öyle, nasıl böyle bir tasarım yapabilmişler anlamak güç.Magic Mouse ve Magic Keyboard kullanıyorum. Ancak mouse malum ergonomik değil tasarım yaparken bilek pert oluyor.
İtiraf etmeliyim ki öyle. Tasarım çok güzel ama kullanışlı değil. Bir kere ağır, luteus'un dediği gibi bir süre sonra bilek ağrıları başlıyor.Kesinlikle öyle, nasıl böyle bir tasarım yapabilmişler anlamak güç.
Magic Trackpad 2, keyboard 2 ve mouse 2 için BT 4.0 ve 10.11 ve üzeri sistem gereksinimi var.Peki illede bluetooth 4.0 mı gerekiyor çalışması için?
Arkadaşımda varmış evine gittiğimde görebilir miyim dedim. Tabi dedi 2 saat aradı taradı zar zor buldu.İtiraf etmeliyim ki öyle. Tasarım çok güzel ama kullanışlı değil. Bir kere ağır, luteus'un dediği gibi bir süre sonra bilek ağrıları başlıyor.
Bence tasarımcıya özel mouse yapsalar çok kral olur.Kesinlikle öyle, nasıl böyle bir tasarım yapabilmişler anlamak güç.
@montezuma hocam ben daha önce hiç apple trackpad kullanmadım ancak şu an kullandığım hackintosh ta denemek istiyorum. Benim danışmak istediğim konu 1.nesil ile 2.nesil arasında çok büyük fark varmı yani 1.nesil alsam aynı hazzı alabilirmiyim.Magic Trackpad 2, keyboard 2 ve mouse 2 için BT 4.0 ve 10.11 ve üzeri sistem gereksinimi var.
Magic Trackpad 2 - Apple
Ancak Trackpad ve klavyenin bir artısı USB üzerinden bağlanıyor olmaları. Yani bunları bluetooth'a gerek kalmadan kullanabilirsin.
2.nesil Touchpad'in ekstra özellikleri; Force touch, USB üzerinden şarj ve bağlantı ve son olarakta daha geniş bir yüzey. Bunun haricinde performans olarak fark yok diyebilirim. Yani aynı hazzı alırsın.@montezuma hocam ben daha önce hiç apple trackpad kullanmadım ancak şu an kullandığım hackintosh ta denemek istiyorum. Benim danışmak istediğim konu 1.nesil ile 2.nesil arasında çok büyük fark varmı yani 1.nesil alsam aynı hazzı alabilirmiyim.
Montezuma, önerdiğiniz bluetooth usb 4.0 adaptörünün mac os x driverı bulunuyor mu? Hackintosh da kullanabilirmiyiz.Magic Trackpad 2, keyboard 2 ve mouse 2 için BT 4.0 ve 10.11 ve üzeri sistem gereksinimi var.
Magic Trackpad 2 - Apple
Ancak Trackpad ve klavyenin bir artısı USB üzerinden bağlanıyor olmaları. Yani bunları bluetooth'a gerek kalmadan kullanabilirsin. Ya da bir Bluetooth 4.0 destekli adaptör kullanabilirsin. Şunu mesela önerebilirim;
18187 BLUETOOTH USB 4.0 ADAPTÖR - Vatan Bilgisayar
@montezuma hocam tavsiyenize uyarak 1.nesil Trackpad aldım ikinci el. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, gerçekten çok başarılı. Herkese tavsiye ederim. Batarya performansı da çok iyi. Diğer mouse larda çok kısa sürede yeni batarya istiyordu.2.nesil Touchpad'in ekstra özellikleri; Force touch, USB üzerinden şarj ve bağlantı ve son olarakta daha geniş bir yüzey. Bunun haricinde performans olarak fark yok diyebilirim. Yani aynı hazzı alırsın.
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.