Hackintosh'dan Appstore'da uygulama yayınlamak

can cem

APPRENTICE
4 Tem 2019
63
1
21
Hackintosh ya da sanal makina üzerinden Appstore'da uygulama yayınlamak istiyoum.
Xcode' da "Hesabınızda kayıtlı bir İos cihazı yoktur" mesajı alıyorum.
Bu sorunu çözmek için bir İphone ya da İpad'in Udid numarasını hesaba kaydedebileceğimiz söyleniyor.
Hackintosh ya da sanal makine'nin Macos Udid numarasını ekleyebilir miyim yoksa
fiziksel bir cihaz almak zorunda mıyım?

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,598
4,401
Eğer iMessage çalışıyorsa ve uygun SMBIOS, UUID, MLB ve ROM sorunun yoksa, bunu değiştirmediğin sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Bunlar olmazsa sertifika imzaları, lisans vs kırılabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

Hezarfen

APPRENTICE
24 Ara 2018
52
12
21
39
Hackintosh ya da sanal makina üzerinden Appstore'da uygulama yayınlamak istiyoum.
Xcode' da "Hesabınızda kayıtlı bir İos cihazı yoktur" mesajı alıyorum.
Bu sorunu çözmek için bir İphone ya da İpad'in Udid numarasını hesaba kaydedebileceğimiz söyleniyor.
Hackintosh ya da sanal makine'nin Macos Udid numarasını ekleyebilir miyim yoksa
fiziksel bir cihaz almak zorunda mıyım?
Merhaba daha önce WMware 'e kurduğum MaCOS işletim sisteminden birçok uygulama gönderdim. Herhangi bir sorun yaşamadım. imessage da çalışmıyordu. Sanal makina çok fazla birşey yapmıyordum. Geliştirme işini windows üzerinde yapıyorum. Sadece uygulamayı Application Loader üzerinden göndermek için MaCOS işletim sistemi gerekiyor. Şimdi ise SSD ye Hackintosh kurdum. Daha önce HDD sata diskte Sanal WMware içinde çalışıyordu sistem. Samsung EVO SSD aldım sırf mac işletim sistemi için. Şimdi Hackintosh ile uygulama göndermeye başlayacağım eğer sorun yaşarsam olumlu olumsuz burdan size bildiririm.

Ecancan

APPRENTICE
7 Ağu 2018
69
23
71
Merhaba daha önce WMware 'e kurduğum MacOS işletim sisteminden birçok uygulama gönderdim. Herhangi bir sorun yaşamadım. imessage da çalışmıyordu. Sanal makina çok fazla birşey yapmıyordum. Geliştirme işini windows üzerinde yapıyorum. Sadece uygulamayı Application Loader üzerinden göndermek için MaCOS işletim sistemi gerekiyor. Şimdi ise SSD ye Hackintosh kurdum. Daha önce HDD sata diskte Sanal WMware içinde çalışıyordu sistem. Samsung EVO SSD aldım sırf mac işletim sistemi için. Şimdi Hackintosh ile uygulama göndermeye başlayacağım eğer sorun yaşarsam olumlu olumsuz burdan size bildiririm.
Sonucunu merakla bekleyenlerden birisiyim. Şuan bende uygulama geliştirmek için hackintosh kullanmaktayım. Fakat xcode ksımındaki uygulama ayarları kısmında iki faktörlü doğrulama yapabileceğim ve benim icloud hesabıma bağlı bir cihazın kayıtlı olması gerektiği belirtiyor. Ben smbios vs uğraşmak istemiyorum. Şuan sistemi hali hazırda sorunsuz çalışmakta montezumanın son dokunuşuyla birlikte. :) Bu adımı geçmek için ikinci el bir iphone 5 alsam modeli önemli olur mu. Sadece uygulama ve güncelleme yayınlamak için bu hatayı gidermek ve iki faktörlü doğrulama için kullanılacak bir telefon.
Bunun olması uygulama göndermemde ne gibi engel oluşturduğunu bilmediğim için sorguluyorum.
bu hatadan bahsediyorum.
Unknown.png

Anakart Modeli
Asus Prime H370-Plus
İşlemci Modeli
intel i5 9400
Grafik Kartı
Shappire rx580
Ağ Aygıtları
Fenvi Fv-T919
Disk ve RAM
500GB Samsung 970 evo SSD & 16GB DDR4 3000MHz

Hezarfen

APPRENTICE
24 Ara 2018
52
12
21
39
Sonucunu merakla bekleyenlerden birisiyim. Şuan bende uygulama geliştirmek için hackintosh kullanmaktayım. Fakat xcode ksımındaki uygulama ayarları kısmında iki faktörlü doğrulama yapabileceğim ve benim icloud hesabıma bağlı bir cihazın kayıtlı olması gerektiği belirtiyor. Ben smbios vs uğraşmak istemiyorum. Şuan sistemi hali hazırda sorunsuz çalışmakta montezumanın son dokunuşuyla birlikte. :) Bu adımı geçmek için ikinci el bir iphone 5 alsam modeli önemli olur mu. Sadece uygulama ve güncelleme yayınlamak için bu hatayı gidermek ve iki faktörlü doğrulama için kullanılacak bir telefon.
Bunun olması uygulama göndermemde ne gibi engel oluşturduğunu bilmediğim için sorguluyorum.
bu hatadan bahsediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 14115
Iphone sahibi olduğum için Apple cihaz tanımasında sorun olmuyor. Apple id hesabımda kayıtlı cihazları görebiliyorum. Iphone cihaz kesinlikle sorununuzu çözecektir. Application Loader apple specific password olmadan çalışmıyor. Bunu aşmanız için Apple cihazınızın olması gerek. Apple developer hesabınız apple cihazınıza bağlandığında 6 haneli bir kodu iphone nunuza göderiyor. O şekilde giriş yapıyorsunuz.

• Like
Tepkiler: Ecancan
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler