Hackintosh'u safe mode dışında boot edemiyorum

ismailcanuslu

APPRENTICE
19 Tem 2018
4
0
1
Yaklaşık bir haftadır sistemime hackintosh kurmak istiyorum ancak ne yapsam yapayım safe mode dışında ne boot edebildim ne safe mode olmadan masaüstünü görebildim. Denemediğim OsxAptio Fix (1,2 ve 2000 sürümü) nede "-x" dışında boot seçeneği çokça config denedim kendi config dosyamı derlemeye çalıştım. Sizin hazır dosyalarınızdan kullandım. Ama her configte farklı hatalar alıyordum. Bir configte;
kendi configimde= Error loading kernel cache 0x9 hatası
sizin hazırlamış olduğunuz ="1366x768 intel hd 4000 config" te de üstteki aynı hatayı alıyorum
Kernel 0x9 hatası için özel bir EFI buldum onda ise=system uptime in nanoseconds
Kernel 0x9 hatası için bulduğum kernelin SMBIOS'unu kendi işlemcim i5 3230M için değişince=com.apple diye bir sistem uzantısı aralıksız hata veriyor ve en sonunda kurulum tepkisiz kalıyor.

Konuya hata resmini ekleyeceğim

Sırf hackintosh kullanabilmek için sistemime custom bios bile kurdum tüm ayarları aynı dediğiniz gibi yaptım bios'tan usb 3.0 ı bile devre dışı bıraktım sanallaştırma vt-d sata ahci uefi boot ayarladim ancak başarılı olamadım usb belleğim 2.0 ve 2.0 portuna takıp kurulum yapmaya çalışıyorum.

Özür dilerim yukarıda yanlış config uploadlamışım şuanda kullandığım config bu=config.zip — Yandex.Disk

Ve aldığım hatada bu.

Moderatörün son düzenlenenleri: