Merhaba, sadece Logic Pro ve adobe uygulamaları kullanacağım hangi sürüm benim için stabil olur sizce?
Aşağıda sistem bilgilerim mevcut.
Ekran kartım Radeon RX560 4GB
Ayrıca dual olarak kurmayacağım, tek sistem olarak kullanacağım.
Sonoma kurulur. 16GB ve RX560 ile stabil çalışması gerekir. Ve eğer kurulumu ssd üzerine yaparsanız size yaklaşık %30 artı hız kazandırır.
Tek diskte tek sistem mantıklı olur. EFI klasörü config içerisinde B450 6 çekirdek işlemci için hazırlanmış config.plist ile sayfadaki yönergeleri izleyerek kurulum yapabilirsiniz. Hata alırsanız görsel paylaşın yardım gelir.
Sonoma kurulur. 16GB ve RX560 ile stabil çalışması gerekir. Ve eğer kurulumu ssd üzerine yaparsanız size yaklaşık %30 artı hız kazandırır.
Tek diskte tek sistem mantıklı olur. EFI klasörü config içerisinde B450 6 çekirdek işlemci için hazırlanmış config.plist ile sayfadaki yönergeleri izleyerek kurulum yapabilirsiniz. Hata alırsanız görsel paylaşın yardım gelir.
Daha önce sistemime bir başarılı kurulum gerçekleştirmiştim az çok deneyimliyim. Fakat o zamanlar m2 ssd im olmadığı için windows a geri dönmüştüm
Forumda ki [Rehber] OpenCore ile Adım Adım macOS Kurulumu
bu rehberi kullanarak ilerleyebilirim değil mi
Aynı zamanda istediğim open core sürümünü indirmem sorun mu?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.