Harici ekran kartını kapatmak.

manet

APPRENTICE
2 Eki 2017
76
7
21
Merhaba,
Aşağıdaki özellikteki laptopuma aşağıdaki linkteki aparat ile RX580 bağlamak istiyorum. Ekran kartını bağlamadan dtst değiştirerek Sirra kullanabildim İlave ekran kartını macos ta denemedim henüz. Windowsta egdc programı ile ikinci ekran kartını kapatamadım ancak yine aynı dtst yi kullanabileceğimi düşünüyorum. Bir fikriniz var mı? Teşekkürler..

APARAT LİNK: EXP GDC Beast Laptop External Independent Video Card Dock - US$49.99 sold out (HP 15-e055st Intel Core i7-4702MQ (2,2 GHz, 6 MB önbellek, 4 çekirdekli) Yoga Seti Intel HM86 Express AMD Radeon HD 8670M (2 GB DDR3 ayrılmış) 8 GB DDR3

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
HP 15-e055st
İşlemci Modeli
Intel Core i7-4702MQ (2,2 GHz, 6 MB önbellek, 4 çekirdekli)
Grafik Kartı
AMD 8600M
Disk ve RAM
400 GB SANDISK ULTRA2

manet

APPRENTICE
2 Eki 2017
76
7
21
Laptopda thunderbolt çıkış yoksa eGPU kullanamazsın...
Merhaba cevabınız için teşekkürler. Ancak yeni aparatlar ile Wireless girişne takarak bu mümkün. Kartı Windows’ta gördüm ancak driveri kurunca 2. Kart ile çakışıyor. Eğer 2.kartı kapatabilirsem kullanabileceğim. İnternette exp Gdc olarak aratabilirsiniz.

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
HP 15-e055st
İşlemci Modeli
Grafik Kartı
AMD 8600M
Disk ve RAM
400 GB SANDISK ULTRA2

manet

APPRENTICE
2 Eki 2017
76
7
21
Amacım cloverdeki macos boot kısmında kullandığımız dsdt yi Windows bootta kullanıp ikinci ekran kartından kurtulup harici ekran kartını takmak

Aşağıdaki linklerden;

Clover EFI bootloader / Tickets / #301 Custom DSDT's for Linux/Windows on BootGuard-protected platforms
Clover EFI bootloader / Clover 2.0 / [r4455] /rEFIt_UEFI/Platform/AcpiPatcher.c

Amazing! This definitely should be announced on the Clover Wiki and probably mentioned in the project's general description here at sourceforge.net Looks like this feature was never properly announced, so there persists a general misconception that Clover is unable to load custom DSDTs and SSDTs for Windows and Linux. It's also a good idea to add an /EFI/Clover/ACPI/Linux folder to Clover's default, out-of-the-box installation and put a readme.txt both to /ACPI/Linux and /ACPI/Windows stipulating Clover's ability to replace any ACPI table in these OSes.

Bu açıklamayı buldum sanırım doğru yoldayım.

[GUIDE] DSDT override eGPU error 12 fix – Thunderbolt Windows Setup – External Graphics Card Forum

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sorun kısmen çözüldü. Harici ekran kartından Güvenli Modda görüntü alabildim. Ancak normal açılışta donuyor. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
HP 15-e055st
İşlemci Modeli
Grafik Kartı
AMD 8600M
Disk ve RAM
400 GB SANDISK ULTRA2

DarmonTr

APPRENTICE
2 Şub 2020
4
0
1
Amacım cloverdeki macos boot kısmında kullandığımız dsdt yi Windows bootta kullanıp ikinci ekran kartından kurtulup harici ekran kartını takmak

Aşağıdaki linklerden;

Clover EFI bootloader / Tickets / #301 Custom DSDT's for Linux/Windows on BootGuard-protected platforms
Clover EFI bootloader / Clover 2.0 / [r4455] /rEFIt_UEFI/Platform/AcpiPatcher.c

Amazing! This definitely should be announced on the Clover Wiki and probably mentioned in the project's general description here at sourceforge.net Looks like this feature was never properly announced, so there persists a general misconception that Clover is unable to load custom DSDTs and SSDTs for Windows and Linux. It's also a good idea to add an /EFI/Clover/ACPI/Linux folder to Clover's default, out-of-the-box installation and put a readme.txt both to /ACPI/Linux and /ACPI/Windows stipulating Clover's ability to replace any ACPI table in these OSes.

Bu açıklamayı buldum sanırım doğru yoldayım.

[GUIDE] DSDT override eGPU error 12 fix – Thunderbolt Windows Setup – External Graphics Card Forum

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sorun kısmen çözüldü. Harici ekran kartından Güvenli Modda görüntü alabildim. Ancak normal açılışta donuyor. Ne yapmam gerekiyor acaba?
Reis ne yaptın sorunu halledebildin mi? Yardımcı olursan sevinirim bende aynı hata ile karşı karşıyayım.

manet

APPRENTICE
2 Eki 2017
76
7
21
Reis ne yaptın sorunu halledebildin mi? Yardımcı olursan sevinirim bende aynı hata ile karşı karşıyayım.
Maalesef çözemedim. Ancak DSDT ler ile çözülebilir am abenim bilgim yetmiyor

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
HP 15-e055st
İşlemci Modeli
Grafik Kartı
AMD 8600M
Disk ve RAM
400 GB SANDISK ULTRA2
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler