Hocam sınıktı kextleri kuramamam. Rehberdeki gibi yaptım fakat ekran kartı wifi vb hiçbir şeyi tanıtamadım. Sistem yeni formatlanıp driverleri yüklenmemiş windows gibi kasıyor. Nasıl halledebilirim? İlginiz için teşekkürler.
AMD Switchable
Bu teknoloji de tıpkı NVIDIA Optimus gibi, dizüstü bilgisayarlarımızın pil ömrünü artırmaya yarayan bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde cihaz yük altında değil iken harici ekran kartınız otomatik olarak devre dışıdır ve dahili GPU devrededir. Sistem yük altında iken ise dahili GPU devre dışı bırakılır ve harici Ekran kartı aktif edilir. Optimus'ta olduğu gibi bu teknojide Apple tarafından desteklenmediğinden, bu teknolojiyi kullanan Lpatop'larda harici ekran kartı çalıştırılamaz.
Hocam sağolun verdiğiniz config ile ekran kartımı tanıdı görüntü cam gibi Bir sorum daha olacak o da sistemi kurduktan sonra aşırı miktarda bir disk kullanımı var nasıl halledebilirim. Henüz kextleri kurmadım ondan olabilir mi ?
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.