Öncelikle herkese selamlar. Hackintosh serüvenimi tamamlamak üzereyim wifi dahil her türlü donanımımı osxinfo.net ailesinin destekleri sayesinde tanıttım
Sorunum Şu: -- NOTEBOOK'a HDMI ile Monitörüm bağlıyken macOS'u açtığım zaman ekran ilk açılışında yeşil bir renge bürünüyor ve daha sonra tekrar gidip geldiğinde düzeiliyor Bir diğer problemim ise Eğer HDMI Kablosu Bağlıysa Sadece Monitör ekranı geliyor Notebook'un kendi ekranına görüntü gelmiyor kabloyu çıkarıp taksamda bu sorun düzelmiyor. Sanırım Konnektörler ile ilgili bir durum ancak şöyle bir FARKLILIK var => bootCamp ile windows 10 kurdum windows'u açarken BU SIKINTI OLMUYOR ÇİFT EKRAN OLARAK SİSTEM AÇILIYOR Bu konuyuda çözersem Abartısız Söylüyorum Sayenizde %100 bir macBook'a sahip olmuş olacağım
Yardımlarınızı Bekliyorum teşekkürler. Config Dosyam ve Konnektör görünümlerimi ekte bulabilirsiniz.
Sorunum Şu: -- NOTEBOOK'a HDMI ile Monitörüm bağlıyken macOS'u açtığım zaman ekran ilk açılışında yeşil bir renge bürünüyor ve daha sonra tekrar gidip geldiğinde düzeiliyor Bir diğer problemim ise Eğer HDMI Kablosu Bağlıysa Sadece Monitör ekranı geliyor Notebook'un kendi ekranına görüntü gelmiyor kabloyu çıkarıp taksamda bu sorun düzelmiyor. Sanırım Konnektörler ile ilgili bir durum ancak şöyle bir FARKLILIK var => bootCamp ile windows 10 kurdum windows'u açarken BU SIKINTI OLMUYOR ÇİFT EKRAN OLARAK SİSTEM AÇILIYOR Bu konuyuda çözersem Abartısız Söylüyorum Sayenizde %100 bir macBook'a sahip olmuş olacağım
Ekli dosyalar
-
35.6 KB Görüntüleme: 203
- BootLoader
- OpenCore 0.7.3
- Laptop Modeli
- ASUS X541UJ
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5 7200u
- Grafik Kartı
- intel hd 620
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC256
- Ağ Aygıtları
- Ethernet -> RTL810xE -- Wi-Fii -> DW1550
- Disk ve RAM
- Gigabyte 256 GB 500mb-520mb SSD(macOS) & KingSton 240 GB 520mb-480mb SSD(Windows) & 16GB DDR4 2400MHZ CL14 RAM