ÇÖZÜLDÜ Hibernated Boot Sorunu

bkartli

APPRENTICE
9 Ocak 2018
53
4
21
37
Sierrayi bilgisayarima yeni kurmustum.clover bootloader ayarlarini yaptiktan sonra usb olmadan yeniden baslattim.kurulum basarili.ancak belli bir zaman sonra bilgisayar otomatik olarak kendini uyku moduna almis.Bende tekrar başlatmak için guc düğmesine bastım ve kapandı. Açmak istediğimde Boot Mac OS from HD (hibernated) yazısı çıktı.Tikliyorum boot ettirmiyor. Boot etmeye çalıştığımda bir çubuk doluyor ve bilgisayar restart yapıyor. Clover Boot menude bu hibernated olayını nasıl kapatabilirim.

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
34
Diyarbakır/Amed
Eğer windows yüklü ise windows u iki kere açıp kapat. Ama yeniden başlatma. Eğer olmaz ise config dosyana neverhipernate ve skip hipernate timeout işaretleyip usb ile aç. Eğer sistemin açılırsa hibernatemode unu terminal üzerenden kapatmalısın.
Kod:
sudo pmset -a hibernatemode 0 sudo rm /var/vm/sleepimage sudo mkdir /var/vm/sleepimage

bkartli

APPRENTICE
9 Ocak 2018
53
4
21
37
Recovery üzerinden Boot ettim,ekrandaki yazılar hiç okunmuyordu bende rastgele en üstteki yazıyı enter yaptım.guc dugmesinden kapatıp açtım,hibernated yazısı kaybolmuş.sorunum kendiliğinden halloldu.