Hepsin sildim. Fakesmc-dan başka hepsini sildim böyle kaldıFakeSMC dışındaki kextleri silip dene.
Hata görselini paylaş.Ama usb 2.0a takdığımda usbinjectall triggered yazılıb kalıyor
Hata görselini paylaş.
Bana cevap veren yok.HS daha çok yeni ve yeni olduğu kadarda eski nesil cihazlarda bir o kadar sıkıntılı görünüyor.
aynı hatalar olduAldığın hata grafik ile ilgili hata. Config / Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan dene. Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan dene.
BIOS güncel. USB portları da USB 2.0 takınca yasak işareti geliyor. USB 3.0da da aynı hatada kalıyor. Yani böyleBIOS güncellemesi varsa bunu yap. Kullandığın USB portlarını değiştirip dene. Ek olarak USB / EFI / CLOVER / Dirvers64UEFI içinden EmuVariableUefi-64.efi dosyasını sil.
Yazdığın hiç bir kext yok o klasördeWindows üzerinden Transmac ile USB / System Library / Extensions içine eriş ve aşağıdaki ilgili kentlerin yedeklerini alıp sildikten sonra tekrar dene;
/System/Library/Extensions/AMD*
/System/Library/Extensions/ATI*
/System/Library/Extensions/AppleIntelBDW*
/System/Library/Extensions/AppleIntelCPU*
/System/Library/Extensions/AppleIntelFramebuffer*
/System/Library/Extensions/AppleIntelHD*
/System/Library/Extensions/AppleIntelHSW*
/System/Library/Extensions/AppleIntelIVB*
/System/Library/Extensions/AppleIntelKBL*
/System/Library/Extensions/AppleIntelSKL*
/System/Library/Extensions/AppleIntelSNB*
/System/Library/Extensions/NVDA*
/System/Library/Extensions/GeForce*
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.