ÇÖZÜLDÜ High Sierra 10.13.2 gIOScreenLockState Hatası ( Xiaomi Mi Air Notebook )

xSwindLer

APPRENTICE
18 Ara 2017
3
1
0
31
Merhaba,

Bu sabah cihazıma ( xiaomi mi air notebook ) high sierra kurmak için kuruluma başladım. İlk önce kurulum ekranında SSD'yi göremedim ve forumda ufak bir araştırma yapıp bu dosyayı buldum. Config dosyası ile tekrardan denedim ve SSD göründü. Disk göründükten sonra kurulumu başlattım ve tamamlandı.

Sistemi usb üzerinden açtım ama gIOScreenLockState hatası aldım bu seferde. Config düzenle sayfasından;
  • Graphics > İnject intel tikini kaldırdım.
  • SMBIOS > MacBook Pro 13.2 - Core i5/i7 Skylake seçeneğini seçtim.

CPU: Core i5-6267U / Core i5-6287U / Core i7-6567U
    RAM: 2133 MHz LPDDR3 SDRAM
    Graphics Card: Intel Iris Graphics 550

• Buradaki dosyayı gerekli yere kopyaladım.
Tekrar diski biçimlendirip yeniden kurulum yaptım ama yine aynı hatayı aldım. Yardımcı olabilir misiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Ssdt dosyası, cihazında harici Nvidia grafik kartı varsa işe yarar. Sistemine uygun Config kullan ve config / graphic içinde Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan dene.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

xSwindLer

APPRENTICE
18 Ara 2017
3
1
0
31
Ssdt dosyası, cihazında harici Nvidia grafik kartı varsa işe yarar. Sistemine uygun Config kullan ve config / graphic içinde Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan dene.
macOS High Sierra 10.13.3 Güncel Kurulum İmajı | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu buradaki imaj ile kurdum açıldı sistem, ama wifi kartını görmediği için internete bağlanamıyorum onu halletmeye çalışacağım. Teşekkürler

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, wifi bağdaştırıcım İntel dual Band Wireless-AC 8260 . Mac tarafından desteklenip desteklenmediğini nereden öğrenebilirim acaba ?

• Like
Tepkiler: montezuma

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, wifi bağdaştırıcım İntel dual Band Wireless-AC 8260 . Mac tarafından desteklenip desteklenmediğini nereden öğrenebilirim acaba ?
Desteklenmiyor maalesef. Harici bir USB Adaptör almalısın. Bu da Asus N10 olabilir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler