Selam, benim sistemde de reset sorunu oldu. Osx update i yapmadan önce sistem panelinden Nvidia sürücüsünü kaldırdım(Uninstall ettim). Sistem restart olduktan sonra osx güncellemesini yaptım ve sonrasında Nvidia 378.10.10.10.15.117 son sürümünü yükledim oldu.
Selam, benim sistemde de reset sorunu oldu. Osx update i yapmadan önce sistem panelinden Nvidia sürücüsünü kaldırdım(Uninstall ettim). Sistem restart olduktan sonra osx güncellemesini yaptım ve sonrasında Nvidia 378.10.10.10.15.117 son sürümünü yükledim oldu.
Bu güncellemeyi indirmek için, AppStore da güncelleme yapmak istediğimde "İşlem tamamlanamadı. (NSURLErrorDomain hatası -1012." hatası alıyorum, böyle bir hata alan oldumu? Nasıl çözüm bulunabilir.
@montezuma hocam yukarıda linkini verdiğiniz yerden güncellemeyi yaptım ancak AppStore da güncelleme yapmak istediğimde "İşlem tamamlanamadı. (NSURLErrorDomain hatası -1012.)" hatasını almaya devam ediyorum güncelleme bu probleme bir çare olmadı.
Fakat zannedersem ben bu hatayı (NSURLErrorDomain hatası -1012.) aşmanın bir yöntemini buldum onu paylaşmak istiyorum, belki faydası olur;
1. Sistem Tercihleri altındaki App Store sekmesine giriyoruz,
2.
Resimde görülen "Şimdi Denetle" sekmesine tıkladığımız zaman App Store programını açıyor ve güncellemeyi hata vermeden tamamlıyor.
3. Bu mesajı yazdığım zaman herhangi bir güncelleme olmadığı için fiili bir güncelleme yapamadım ancak programın verdiği tepkiler ve internet trafiğine bakılırsa çalıştığını düşünüyorum.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.