macos high sierra kurulumu yaptım ekran kartim gtx1080ti tanıtmama yardımcı olur musunuz ve ethernet tanıtmama
bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh)
pcl bu sekildedirÖnce güncelleme varsa yapın. Ardından alttaki komutu Terminale girin. High Sierra sürümünüz için Nvidia Web driver inecektir.
Yeniden başlatmadan önce boot komutları arasında varsa nv_disable=1 komutunu kaldırın ve ekran kartını uyandırmak için nvda_drv_vrl=1 komutunu girin ve bu değişikliklerin sistem tarafından algılanması için NVRam Reset yapın.
bash <(curl -s https://raw.githubusercontent.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update/master/nvidia-update.sh)
Ethernet için kartınızın modelini yazın.
Bu görselde neye bakmam gerekiyor?
Eğer Ethernet kart modelinizi görmem gerekiyorsa görünmüyor.
Modeli bilmiyorsanız ve yanında Windows varsa aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.
attiginiz 4 surumude denedim release surumlerini opencore configuration dan efiyi acip Oc klasorundeki kexts klasorune attim nvram yaptim ona ragmen internetim gelmedimacOS için RTL8111 Ethernet Kartı Sürücüsü - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Realtek RTL8111 / 8168 ailesi için OS X açık kaynaklı sürücü Not: Bu sürücü Realtek tarafından sağlanmayıp Mieze Github tarafından açık kaynak olarak geliştirilmektedir. Realtek RTL81111 / 8168 serisinin gelişmiş özelliklerinden yararlanan bir OS X sürücüsünün olmamasından dolayı, bu...osxinfo.net
Config > Kernel
kısmında bu kexti göstereceksin.hem kexts e attim hem kernele yukledim hala internetim yokAynı zamandaConfig > Kernel
kısmında bu kexti göstereceksin.
nvda_drv=1
olması gerekiyor ki ekran kartı başlangıça uyansın.17G6610.13.6'nın 10 değişik sürümü var.
Bu Mac Hakkında/Sürüm 10.13.6 üzerine tıklayıp öğrenin.
sürüm 10.13.6 (17G66) yazıyor hocam
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.