High Sierra App Store Üzerinden Güncelleme Sorunu

serkandulger

APPRENTICE
12 Eki 2017
26
1
0
46
Merhaba dediğiniz dosyaları gerekli yere kopyaladıysan sonra terminale gereken kodu yazdım sistem yeniden başladı başlangıçta install harddiskini seçtim ama siyah ekranda kaldı. Elma işaretinin olduğu ekranda yükleme yapıyor gözüküyor ama yükleme yapmıyor

Merhaba dediğiniz dosyaları gerekli yere kopyaladıysan sonra terminale gereken kodu yazdım sistem yeniden başladı başlangıçta install harddiskini seçtim ama siyah ekranda kaldı. Elma işaretinin olduğu ekranda yükleme yapıyor gözüküyor ama yükleme yapmıyor
Bu yolu denedim

2: HFS+ formatlı olarak Direk Güncelleme

Bu yükseltmede diskimiz mevcut olan HFS+ formatını korur ve High Sierra HFS+ olarak güncellenir.

Adımlar;
  1. Başlamadan önce sisteminizin boot edilebilir bir yedeğini alın!!!!
  2. CLover güncel sürümününü kurun.
  3. Ardından EFI / CLOVER / Kexts / Other içine gerekli kextleri koyun (FakeSMC.kext vs).
  4. Mac Apple Store üzerinden High Sierra indirin.
  5. İmaj indikten sonra kurulum penceresi gelecektir. Bunu çalıştırmayın. Direk olarak kapatın.
  6. Şimdi Terminal açın ve aşağıdaki kodları girin.
    Kod:
    /Applications/Install\ macOS\ High\ Sierra.app/Contents/Resources/startosinstall --converttoapfs NO
  7. Kodu girdikten sonra terminal penceresinde kullanıcı sözleşmesi ve son satırda onaylamak isteyip istemediğizi soran bir son kod gelecek.
  8. Burada klavyenizde A tuşuna basın. Bundan hemen sonra sizden kullanıcı şifrenizi isteyecek. Bunu da girin.
  9. Bu işlemden sonra sistem bir süre yeniden başlatılacak.
  10. Sitem yeniden başlarken Clover Boot Menü ekranına gelin ve "Boot macOS Install From XXXX" seçin.
    Resimde olduğu gibi kalıyor
IMG_0154.JPG

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
Sistem bilgilerini paylaşmalısın ilk olarak. Ayrıca -v komutu kullanarak sistemi boot edip takılan yerin resmini paylaş.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
Her iki resimde yanlış. Bana Hackintosh üzerindeki sistem kimliğini gönderme. Cihazının PC / Laptop ne ise bunu gönder. İkinci resim yine aynı resim. Boot komutların -v komutu kullan.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet