Alfa cihazlarından benim cihazımla aynı chipsete sahip olan 3 ünü denedim fakat adaptörü çalıştıramadım. Üst üste dmg paketlerini kurmam sıkıntı çıkarır mı acaba?
Alfa cihazlarından benim cihazımla aynı chipsete sahip olan 3 ünü denedim fakat adaptörü çalıştıramadım. Üst üste dmg paketlerini kurmam sıkıntı çıkarır mı acaba?
Sıkıntı çıkabilir. Kurduklarını hepsini kaldırıp tek tek denemen ve her yükleyişinde sistemi yeniden başlatmam gerekir. Kaldırma işlemini paket içerisindeki uninstall komutları ile kaldır.
Kurduğun kextleri ve dosyaları biliyorsan kextleri ve diğer dosyaları silip kext yükleme uygulamsıyla rebuild cache yap. Ama tafsiyem temiz kurulum yapıp denemen.
Temiz kurulum yapmaya karar verdim. Fakat yapmadan önce son 2 sorum olucak. Benim adaptörümün kendine ait Driver dosyasını indirip (aşağıdaki linkte) kurdum Mac'ime, yine çalışmadı. Bunun sebebi ne olabilir? Bir de bazı kurulum paketlerinin içinde uninstall komutları bulunmuyor ve temiz kurulum yaptıktan sonra paketleri tek tek deneme yapacağım için, çalışmaz ise kurduğum paketi nasıl kaldırmalıyım?
Link: Everest EWN-906 300 Mbps Usb Çift Anten Kablosuz Adaptör - Segment Destek
Bir de bazı kurulum paketlerinin içinde uninstall komutları bulunmuyor ve temiz kurulum yaptıktan sonra paketleri tek tek deneme yapacağım için, çalışmaz ise kurduğum paketi nasıl kaldırmalıyım?
Uninstall komut dosyaları olmayan paketlerin kaldırma işlemini için; kurmadan önce Sistem/Kitaplık /Extentions ve Kitaplık / Extentions dizinleride kext kontrolü yapman gerekiyor. Kurulumdan sonra hangi kexler yüklediğine bakıp bunları silip kext yükleme uygulamsıyla rebuild cache yap. Bazı dosyalarda Kitaplık /PreferencePanes ve Kitaplık /Preferences dizinlerinde olabilir. İlk önce linkini verdiğim konudaki paketler ile dene. Olmaz ise bunu dene.High Sierra için Realtek ve Mediatek USB Wi-Fi Sürücüsü | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.