ÇÖZÜLDÜ High Sierra Güncelleme Yüklenmiyor

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
32
Merhabalar, sürümüm High Sierra 10.13.2 salı günü bir güncelleme gelmiş, güvenlik güncelleştirmesi yazıyor, indiriyor, yeniden başlat diyorum fakat yeniden başladıktan sonra bildirim çıkıyor "Güncelleme yüklenemedi", ayrıntılar vs. Engel olan birşey var galiba.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,589
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
32
Nedir bu ayrıntılar? Bunları kontrol ettin mi?
Üstad tıkladım fakat açılmadı birşey, altında yükle vardı yine. Tıkladım onada ama birşey olmadı, işin ilginç tarafı güncelleme hala indirilmemiş ve kurulmamış gözüküyor.

Hocam Apple'ın sitesinden Combo Update'i indirdim, kuruldu, yeniden başlat dedim, kapanırken 1-2 saniye ilerleme çubuğunun altında yazılım güncelleniyor yazdı, öncekinde olduğu gibi (App Store'dan indirilen), kapandı yeniden başlatınca yine Yüklenemedi yazdı.

J-Ldp5KIO7Nu6UDKfPxpMQpMZwgLbWLk.png

Ayrıntılar'a tıklayınca da böyle oluyor.

J-Ldp5KIO7Nu6UDKfPxpMQpMZwgLbWLk.png

Yükle'ye basıyorum hiçbirşey olmuyor, ama güncelleme artık App Store'da gözükmüyor.
@montezuma

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,803
7,589
4,401
Yükle'ye basıyorum hiçbirşey olmuyor, ama güncelleme artık App Store'da gözükmüyor.
Terminal aç ve sudo rm -rf "/macOS Install Data" komutunu kullanarak kurulmuş olan güncelleme dosyalarını silip sistemi yeniden başlat ve güncellemeyi tekrar dene. Güncellemeden önce sistem EFI içinde FAkeSMC.kext vs sana gerekli sürücülerin olduğundan emin ol.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

ferit34

PADAVAN
20 Kas 2017
188
32
221
32
Terminal aç ve sudo rm -rf "/macOS Install Data" komutunu kullanarak kurulmuş olan güncelleme dosyalarını silip sistemi yeniden başlat ve güncellemeyi tekrar dene. Güncellemeden önce sistem EFI içinde FAkeSMC.kext vs sana gerekli sürücülerin olduğundan emin ol.
Ahhh benim essek kafam :D Benim boot etme ekranındaki bekleme süresi Sıfır hocam, aslında boot ekranında "Install from DiskAdı" diye bir secenek çıkıyor. Benim Boot süresi Sıfır olduğu için o seçeneği göremiyorum haliyle, Boot ekranında bekleme süresini normale dönderince o seçeneği gördüm ve başarılı bir şekilde yükledi. Yani başlatırken iki elma logodu çıkıyor birisi normal Mac yüklü olan diğeride güncellemeyi yükleyecek olan "Install from Mac'in yüklü olduğu disk adı" seçeneğine tıklayınca yükledi.