High Sierra Güncellemede Takılma

9 Tem 2017
218
62
251
29
Ben High Sierra indirdim ve Windows ile DUAL olarak kullandığım Sierra üzerinden güncelleme yapmaya çalıştım. Kurulumu başlattığımda bu ekranda takılıyor.
wOog9lC9e7gx5-RgkF406mq_bXLsLSyL.jpeg
wOog9lC9e7gx5-RgkF406mq_bXLsLSyL.jpeg

Sisteme imzamdan ulaşabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: Mavisakal_tr

taluyka

JEDI
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
27 Şub 2017
574
360
251
39
DUAL disklerde olmuyordu galiba. Sanki @montezuma böyle bir şey yazmıştı, hatırlıyorum.

Anakart Modeli
ASUS Z170-A
İşlemci Modeli
i7-6700K
Grafik Kartı
Skylake HD 530
Ağ Aygıtları
i219-V
Disk ve RAM
256 GB SSD & 1 TB HDD & 500 GB HDD, 16 GB DDR4 2133 MHz

Suha

APPRENTICE
21 Tem 2017
51
30
21
45
AYnı problem bende de vardı, şöyle aştım.
En son fakesmc yi ve işlemci ile alakalı kext leri hem efi bölümündeki Other yerine hem de 10.13 klasörü içine attım.

Bazı şeyler de denedim kurulumdan sonra iyicem allak bullak oldu herşey. Şuan timemachine ile full geri yükleme yapıyorum.
Yarın nasipse 10.12.6 dan yükseltmeyi temiz vaziyette yapacağım.

• Like
Tepkiler: Mavisakal_tr

Mavisakal_tr

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
7 Tem 2017
554
376
301
Ben High Sierra indirdim ve Windows ile DUAL olarak kullandığım Sierra üzerinden güncelleme yapmaya çalıştım. Kurulumu başlattığımda bu ekranda takılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 3007 Ekli dosyayı görüntüle 3008
Sisteme imzamdan ulaşabilirsiniz.
Açılışda Açılış Menüsü Geldiğinde Smbios içerisinde sorun çıkaracağına inandığın Kext dosyalarını devre dışı yapabilirsin bende usbinkjet ve intelinkjet ile ilgili kext dosyalarını devre dışı bırakmıştım

AYnı problem bende de vardı, şöyle aştım.
En son fakesmc yi ve işlemci ile alakalı kext leri hem efi bölümündeki Other yerine hem de 10.13 klasörü içine attım.

Bazı şeyler de denedim kurulumdan sonra iyicem allak bullak oldu herşey. Şuan timemachine ile full geri yükleme yapıyorum.
Yarın nasipse 10.12.6 dan yükseltmeyi temiz vaziyette yapacağım.
Aynen Bu Pazar Bende Aksilik Olmazsa Şuanki Sistemimin Yedeğini Aldıkdan sonra Tekrar Formatlayıp Kurulum Yapacağım Kurulum Konusunda Karşılaştığım Sorunları Ve Çözümlerimi Rehber Haline Getirebilirsem En Azından Benim Kurduğum Sistemlere Kurulum Yapacaklara kaynak teşkil eder diye düşünüyorum