High Sierra için Anakart Tavsiyesi

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
45
İyi akşamlar, High Sierra için 3 anakarttan birini seçmek zorundayım, harici ses kartım mevcut bana gerekli olan tek şey, Sorunsuz bir şekilde takılmadan hakintosh high sierra kurabilmek ve de sorunsuz bir ethernet multibeast ile kurabilmek istiyorum.

bu sebeple işlemcim 1155 i7 3770 tir. 3 model şunlar sizce hangisini almalıyım ? birde ekran kartı almadan bu anakartların üzerindeki HDMI çıkışından direk monitörümdeki HDMI ya da DVI a girsem sağlıklı çalışabilirmiyim ?

yani merak ettiğim iki soru biri ekran kartı HDMı to HDMI ya da HDMI to DVI görüntüsü ?
ikincide internet abğlantısı için sornsuz ethernet kurulumu

modeller şunlar
1 ASUS Maximus V Formula Intel Z77 Soket 1155 DDR3 Anakart

2 ASRock Z77 Fatal1ty Professional lga1155

3 GİGABYTE Z77-DS3H DDR3 ANAKART

teşekkürler

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,802
7,588
4,401
Gigabyte kart hem yerleşik güç yönetimi desteği hem de Hackintosh ile uyumlu olmasından dolayı tavsiye edebileceğim bir kart. Bu kart ile ethernet sorunsuz tanıtırsın. Ve işlemcinin dahili GPU'su üzerinden görüntü alabilirsin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet