Selamlar, En sonunda başardım ve bi şekilde kurulum ekranına geldim. Ancak high sierra yı yeniden yükleye basınca "Kurtarma sunucusuna erişilemedi" hatası aldım. Burayı nasıl geçeceğim? @strangerone
Yeniden yükle ile ne işiniz var?
Nerden geldiniz buraya? İlk defa yükleme yapıyorsanız High Sierra yükle olması gerekir orda. Kurulum ekranı dediğiniz Recovery (Kurtarma) diski mi?
Yeniden yükle ile ne işiniz var?
Nerden geldiniz buraya? İlk defa yükleme yapıyorsanız High Sierra yükle olması gerekir orda. Kurulum ekranı dediğiniz Recovery (Kurtarma) diski mi?
Yeşil Site dediğiniz Technopat ise ve paylaştıkları imaj ile kurulum yapıyorsanız soruyu neden onlara sormuyorsunuz?
Mutlaka bir açıklamaları vardır.
Yine de cevaplayalım; Internet bağlantınız olmadan çalışmaz o.
Yeşil Site dediğiniz Technopat ise ve paylaştıkları imaj ile kurulum yapıyorsanız soruyu neden onlara sormuyorsunuz?
Mutlaka bir açıklamaları vardır.
Yine de cevaplayalım; Internet bağlantınız olmadan çalışmaz o.
Hocam onların imajını kullanmadım. Rehber'de ki cmd den bir tane Basesystem.dmg adında bir dosya indirdi oradan kurulum yaptım. Kısacası aşağıda ki adımları uyguladım.
Hocam, Wİ-Fİ yi görmedi sanırsam. sağ üstte Wİ-Fİ görünmüyordu çünkü. Ethernet kablosunu taktım. Yine olmadı ama Ağ izlencesin'de Etherneti gördü. Şu anda bilgisayarı kapattım isterseniz config dosyasını atabilirim.
Buyrun.
Eğer uygun kextler config.plist içerisinde yoksa Wifi da çalışmaz Ethernet de. Bağlantı kurulamıyorsa çalışmıyor demektir.
Ve bu tür geri yüklemelerin süresi uzundur.
Eğer uygun kextler config.plist içerisinde yoksa Wifi da çalışmaz Ethernet de. Bağlantı kurulamıyorsa çalışmıyor demektir.
Ve bu tür geri yüklemelerin süresi uzundur.
Hocam ne önerirsiniz? OPCore uygulaması ile efi dosyası oluşturduğumda klavyem Opencore ekranında çalışmıştı. Yine OPcore uygulaması ile bir EFI dosyası oluşturup içinde ki gerekli kextleri alsam Çalışır mı? Örneğin klavye ve Wİ-Fİ kext dosyaları gibi. Dnemeye değer mi?
Anlayamadığım neden forumdaki imajı kullanıp hiçbir şeye gerek duymadan kurulum yapmıyorsunuz?
Kullandığınız EFI ile klavye çalışıyorsa onda da çalışır. Deneyip denememek kararını siz vereceksiniz.
Anlayamadığım neden forumdaki imajı kullanıp hiçbir şeye gerek duymadan kurulum yapmıyorsunuz?
Kullandığınız EFI ile klavye çalışıyorsa onda da çalışır. Deneyip denememek kararını siz vereceksiniz.
Eğer ki herhangi bir sorun çıkmazsa onu kullanırım. En başta da zaten onu kullanmıştım. Şu anda OPcore uygulaması ile EFI dosyası oluşturacağım ve içinde ki gerekli kextleri alıp kendi oluşturduğum EFI dosyasına atacağım. Onun için de Disk'e yine Windows kurmam gerekecek. Sonuçları sizinle paylaşırım.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.