Kurulum ekranında bu tür bı hata alıyorum.Verbose açtığımda yazıda yazmıyor böyle bı ekran geliyor .
@montezuma
Herhangi bir düzenleme yapmadan indirip usb'ye yazdırıp yüklüyorum o zamanAz önce güncel 10.13.2 imajını güncelledim. Güncel imajı win32diskimager ile yazdırıp tekrar dene:
macOS High Sierra Güncel Kurulum İmajı (Tek Dosya) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Evet ve yazdırmak için bizim önerdiğimiz programı kullan.Herhangi bir düzenleme yapmadan indirip usb'ye yazdırıp yüklüyorum o zaman
Diyelim ki hata verdi.Ben Sierra'yı yükleyip daha sonra bu imajla kurulum yapabilir miyim peki ? ( Sierra sorunsuz çalışıyor ) Herhangi bir rehber var mı acaba ?Evet ve yazdırmak için bizim önerdiğimiz programı kullan.
Bu rehberde kurulum dosyaları ve sistem dosyaları ayrı. Mesela kök dizine kurulum dosyalarını nasıl atacağız yeni imajda ?
USB yazdırdıktan sonra USB kök dizini içinde InstallDATA klasöründen ulaşabilirsin.Bu rehberde kurulum dosyaları ve sistem dosyaları ayrı. Mesela kök dizine kurulum dosyalarını nasıl atacağız yeni imajda ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.