ÇÖZÜLDÜ High Sierra kurulum sonrası açılmıyor

427

APPRENTICE
10 Ara 2017
9
0
1
28
İyi akşamlar, az önce High Sierra kurulumu yaptım, kurulum sonlanınca yeniden başlattım fakat, osx değil yine usb boot oluyor. Kendim boot etmeye çalıştım bu sefer bios boot medya görmüyor. Diski Mac OS Genişletilmiş olarak biçimlendirmiştim bununla alakalı olabilir mi?

atakana001

APPRENTICE
4 Ara 2017
88
12
21
25
Kurulumdan sonra kurman gereken birkaç şey var bunlardan biri de bootloader. Bootloader'ı kurmadığın sürece USB disk olmadan macOS'e giriş yapamazsın. USB diskin EFI bölüntüsünde kurulum sonrası araçlar var. Orada bootloader kurulum dosyası mevcut.

427

APPRENTICE
10 Ara 2017
9
0
1
28
Kurulumdan sonra kurman gereken birkaç şey var bunlardan biri de bootloader. Bootloader'ı kurmadığın sürece USB disk olmadan macOS'e giriş yapamazsın. USB diskin EFI bölüntüsünde kurulum sonrası araçlar var. Orada bootloader kurulum dosyası mevcut.
Merhabalar, kurulum talimatında bununla ilgili bir bilgi yoktu nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirir misiniz? Akşam evde deneyeyim.

427

APPRENTICE
10 Ara 2017
9
0
1
28
Çözüldü bölümünü göremediğim için çözüldüğünü buradan belirtiyorum.