ÇÖZÜLDÜ High Sierra Kurulum Sonrası gIOScreenLockState 3, hs 0 Sorunu Yaşıyorum

serdar3698

APPRENTICE
26 Ocak 2017
32
0
0
33
İyi günler kolay gelsin siteniz üzerinden 10.13.3 imajını indirip sorunsuz bir kurulum gerçekleştirdim fakat restart sonrası boot ekranında gIOScreenLockState hatasını aldım ne bilgisayar restart atıyor ne de açılıyor aynı hatayı gösterip duruyor sorunu çözdükleriniz için dsdt dosyalarını istemişsiniz clover menüden çıkardım dosyalarımı atsam bir ilgilenir misiniz birde başka yapabileceğiniz yama veya düzenleme varsa yaparsanız çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

serdar3698

APPRENTICE
26 Ocak 2017
32
0
0
33
sistemde mac kurulu olsa yapacam dsdt düzenlemeyi ama yok kurdum açılışta hata verdi

cracker8989

APPRENTICE
9 Şub 2018
52
1
21
36
Hocam high Sierra ekran kartları ile sorun yaşıyor dediğiniz hata ekran kartı alakalı ekran kartından çıkarıp anakarta bağlayın kabloyu bios ayarına gidip grafik seçeneğinden PEG değil CPU yapın düzelecektir

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,388
990
1,401
Sisteminiz masaüstü mü yoksa Notebook mu. Ona uygun imaj indirdiğinizden emin olun.
Eğer masa üstü ise High Sierra yerine Sierra kurmayı deneyebilirsiniz. @cracker8989 arkadaşımın dediği gibi high Sierra 2. ekran kartı olan sistemlerde bu hatayı veriyor.

BootLoader
OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz

serdar3698

APPRENTICE
26 Ocak 2017
32
0
0
33
Sistemim notebook sistemi kurdum sorunsız açıldı ses wifi batarya hallettim ama parlaklık ve uyku sorununu çözemedim bios tan deneme yanılma ile bulacam ayrıca parlaklık barı çıkmadı acaba dsdt dosyalarıma parlaklık yamasını ve uyku için yama yapabilir misiniz şuan tek sorunum o çünkü