Selamlar, Anakartım Intel DQ77MK ben el capitan ve Sierra da internet bağlantısı için Network/Intel AppleIntelE1000e kullanıyordum. Sağlıklı bir şekilde çalışıyordu. Fakat High Sierra sonrası ekran kartım ve diğer başarıyla kurdu ama her nedense, internet bu defa çalışmadı. AppleIntelE1000e network kext in High Sİerra versyonu mevcut mudur veya başka yapmam gereken bir yol var mıdır ?
teşekkürler
Çünki baya bir deneme yaptım başaramadım, High Sierranın hemen görebileceği 1gbit bir Ethernet kartı önerizi olabilir mi ? Eğer zahmet olmazsa ucuz yollu alabileceğim bir ethernet kart önerebilirmisiniz ? kext ile birlikte.
tabi aslında gönlümden geçen Sierra da çalışan AppleIntelE1000e kext imin çalışabilmesi.
teşekkürler
Çünki baya bir deneme yaptım başaramadım, High Sierranın hemen görebileceği 1gbit bir Ethernet kartı önerizi olabilir mi ? Eğer zahmet olmazsa ucuz yollu alabileceğim bir ethernet kart önerebilirmisiniz ? kext ile birlikte.
tabi aslında gönlümden geçen Sierra da çalışan AppleIntelE1000e kext imin çalışabilmesi.