High Sierra Kurulum sonrası Network Sorunu

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
44
Selamlar, Anakartım Intel DQ77MK ben el capitan ve Sierra da internet bağlantısı için Network/Intel AppleIntelE1000e kullanıyordum. Sağlıklı bir şekilde çalışıyordu. Fakat High Sierra sonrası ekran kartım ve diğer başarıyla kurdu ama her nedense, internet bu defa çalışmadı. AppleIntelE1000e network kext in High Sİerra versyonu mevcut mudur veya başka yapmam gereken bir yol var mıdır ?
teşekkürler

Çünki baya bir deneme yaptım başaramadım, High Sierranın hemen görebileceği 1gbit bir Ethernet kartı önerizi olabilir mi ? Eğer zahmet olmazsa ucuz yollu alabileceğim bir ethernet kart önerebilirmisiniz ? kext ile birlikte.

tabi aslında gönlümden geçen Sierra da çalışan AppleIntelE1000e kext imin çalışabilmesi.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
Şu adımları bir dene;
  1. Finder kullanarak şu dosya yoluna gidin:
    /Library/Preferences/SystemConfiguration/
  2. Açılan klasörde, şu iki dosyayı bulun ve silin:
    NetworkInterfaces.plist
    preferences.plist

3. Şimdi çöp kutusunu boşaltın ve sisteminizi yeniden başlatın.
High Sierranın hemen görebileceği 1gbit bir Ethernet kartı önerizi olabilir mi ?
Şu olabilir.
Presto Gigabit Pro PCIe Computer Card | Sonnet

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
44
foto yan oldu özür diliyorum fakt, dediğiniz yerlerdeki Plistleri sildim ama ister yeniden başlatayım, ister kapatıp açayım onlar kendilerini hemen yaratıyorlar tekrar. Ve düzelmedi. O bölümdeki herşeyi sildim bu defa elle, çıkan seçeneklerde bunlar. ;
Birde birşeyi farkettim, bu multibeast kuruyor gibi yapıyor başarıldı diyor fakat system/extension da görünmedi apple ıntle E1000e beklim dedim atacakmı diye pencere açıkken, yani kuruyor gibi yapıp kurmuyor gibi geliyor bana kext leri. bende manuel koydum. fakat kext utulity çalışıyor güzel.

herşeyim çalışıyor birtek ethernetim kaldı, bir çalıştırsam nefis sevinicem gerçekten sırf bu sebeple sierraya dönmek üzecek beni, oysa mutluluk için bir tık gerideyim.

J5nLvYxh7SzMRcspKGhzgdn-p6o_cTOP.jpeg

eğer başka bir yolu yok ise bu etherneti getirmemin ki gönül isterki ethernet olsun ama olmaz ise yine de , bir önceki mesajda verdiğiniz kart biraz pahalı geldi bütçeme, peki sizce yine uygun fiyatlı tr den alabileceğim bir Wifi USB arabirimi ile bağlanabilmem mümkün mü ? evde Wifi var çünki, yeterki USb den takabileceim usb 3 yada 2 farketmez bir hızlı Wifi high sierra uyumlu Tr de bulabileceim bir ürün önerinize yüksek seviyede ihtiyaç duyuyorum teşekkürler tekrar.

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
44
hemen deniyorum

denedim ama olmadı yine. kexti yerine koyduktan sonrada restart attım hatta aynı işlemi 2. kez yaptım.

eğer başka bir çare yok ise

peki şöyle birşey alsam kutarır mı acaba beni

TP-LINK TL-WN823N 300 Mbps N Kablosuz WPS/Soft AP Mini USB Fiyatı

high sierra desteği var mı ? ve bu Ağ sayfası hep aynı görünüyor bunu taktığımda acaba direk görür mü ?
teşekkürler.

High sierra desteği olan uygun fiyatlı başka bir USB wifi da olur tabiki öneriniz olur ise

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,795
7,585
4,401
BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli