Bak, benim daha önceki rehbelerimi okusan, yazdığım cevaplara dikkat etsen, her zaman önerdiğim şey ilk olarak kendi DSDT dosyanı kullanmak, ek olarak ta bir önceki versiyonda DSDT dostaları hata verdiğinde bunların yeninden oluşturulup tekrar düzenlenmesi gerekliliği ile ilgili. Bazı kullanıcılarda bir önceki versiyondaki DSDT dosyaları işe yararken bazılarında işe yaramayabiliyor. Dolayısıyla önerdiğim şey, kurulum esnasında dsdt kullanmayıp, kurulumdan sonra temiz DSDT çıkartıp bunların üzerinde tekrar düzenleme yapmak.
Neden aynı cevabı veriyorum? Sorduğun şey denemeler ile ilgili. Yani Sierra kurarsam daha mi iyi, yoksa direk High Sierra vs. DSDT dosyalarım böyle çalışır mı, eğer çalışırsa direk güncellerim.. (
#9 mesaj).
Bunları sormak yerine denemeler yaparak, bu deneyimlerini ve bulduğun çözümleri paylaşarak aynı sorunları yaşayan olursa destek olabilirsin. Çünkü vereceğim cevap yukarıda yazdığım gibi olacaktır yine.
Aynı şeyleri, evet, tekrar yazıyorum. Zira sorunun cevabı bu. Kaçamak cevap falan yok. Bak 160 mesajın var, açtığın hemen hemen bütün konuları çözdük. Hatta konu açıp cevap vermediğin konular bile mevcut. Ve ben hemen hemen forumda açılan 6184 mesaj ile bütün konulara anında cevap vermeye, çözüm üretmeye çalışıyorum.
Benim burada bu platformda sorunsuz deneyim yaşamanız için günde kaç kere sistem silip kurduğumu, bilmiyorsun. Sadece şu an bir üyemizden gelen bir soru için bile şu an bir kurulum daha yapıp video rehber hazırlamaya çalışıyorum. (Sierra'dan High Sierra güncelleme rehberi).
Sonuç olarak yazdığın şeyler doğru eleştiriler değil.