Merhaba benzer bir sorun yaşadım ilk defa bu imajı denedim(HS_10136_LT),diski silip temiz kurulum yaptım,bios da boot hhd,uefi legacy vs.denedim,kurulum sonrası sistem boot etmiyor, boot ekranı açıyor sistem nereden boot edeceğini soruyor, ayrıca makine biosu mac osx'i bir donanım gibi algılıyor listede en başta macosx yazıyor ve üzerine gelip enter yapmaya rağmen boot etmiyor, hdd'yi görüyor aynı seçenekte gene hdd yi de seçseniz de boot etmiyor.
sistem sadece kurulum için hazırlanan usb ile boot edip açılıyor ve wireless adaptörü de ayrıca algılamadı o soruna daha sonra sistem normale dönerse bakarım diyorum,teknik servisle uğraşıyorum çok acemisi değilim teknik olarak ama macosx stabil çalışan bir yükleme bu güne kadar başaramadım
emek verenlere teşekkürler.
sistem sadece kurulum için hazırlanan usb ile boot edip açılıyor ve wireless adaptörü de ayrıca algılamadı o soruna daha sonra sistem normale dönerse bakarım diyorum,teknik servisle uğraşıyorum çok acemisi değilim teknik olarak ama macosx stabil çalışan bir yükleme bu güne kadar başaramadım
emek verenlere teşekkürler.
- BootLoader
- clover
- Laptop Modeli
- Lenovo Thinkpad t440
- İşlemci Modeli
- i5 4300U
- Grafik Kartı
- Onboard intel
- Ses Kartı Modeli
- intel
- Ağ Aygıtları